Filtri 0
Filtri 0
WATKO

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāts vidēja līmeņa ūdenspolo spēlētājām, kurām nepieciešama laba, spēles slodzei piemērota kustību brīvība un ievērojama materiāla izturība.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Atvērtais kāju un plecu piegriezums nodrošina optimālu kustību brīvību.

Aizsardzība pret hloru

Vairāk nekā 200 lietošanas stundas:paredzēts biežai lietošanai.

Bremzēšanas pretestība

Peldkostīms no dubulta biezuma materiāla optimālai pretestībai.

Stabilitāte

Īpaši ciešs, labi sedzošs peldkostīms, kas novērš aizķeršanos spēles laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri un materiāls:

Mūsu inženieri ir izstrādājuši poliestera bāzes audumu, kurā elastāna šķiedras ir aizvietotas ar PBT šķiedrām, kas piešķir tam pietiekamu elastību, lai nodrošinātu lietotāja komfortu, vienlaikus pasargājot to no kaitīgās hlora iedarbības.Šis ūdenspolo peldkostīms ir izturīgāks un ciešāks nekā līdzvērtīgs, tāda paša izmēra standarta peldkostīms, tādēļ tā aizmugurē ir iestrādāts rāvējslēdzējs, ērtākai uzvilkšanai.Pēc dažām nodarbībām materiāls izstiepjas, nodrošinot valkātājam optimālu komfortu.

“Aquaresist” tehnoloģija.

Produktiem ar “Aquaresist” sertifikātu tiek garantēta noturība pret hlora iedarbību visā to kalpošanas laikā.Tie saglabā savu elastību un ir noturīgi pret UV staru iedarbību.Pateicoties šīm īpašībām, šie produkti ir ieteicami regulārai vai intensīvai lietošanai baseinā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc lietošanas rūpīgi izžāvējiet un uzglabājiet peldkostīmu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi