Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu līmeņu sērfotājas mēs izstrādājām šo peldkostīmu vidēji pieredzējušām sērfotājām, sērfošanai par vienu metru zemākos viļņos.

Ar piegulošo V-veida izgriezumu tā ir ļoti stilīga bikini augšdaļa.Ideāla airēšanai ar tās dubulto, pielāgojamo un atklāto muguru.Paredzēta sērfošanai, tā der visiem ūdenssporta veidiem.

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Īpaši izstrādāta, lai nenoslīdētu viļņos, kuru augstums nepārsniedz 1 metru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat vidēji pieredzējusi sērfotāja.

Jūs sērfojat regulāri.Nodarbību laikā Jūs sērfojat uz gaidīšanas zonu un, atkarībā no dēļa garuma, protat ienirt (“duck dive”) ar īso dēli vai pagulties zem dēļa (“turtle roll”) ar garo dēli, lai pārlaistu lūstošo vilni, tad sērfojat viļņos, kas zemāki par vienu metru.Jūs bieži krītat un esat pieradusi nokļūt zem ūdens.Peldkostīmam jāatbilst Jūsu darbību prasībām un jāpaliek vietā visu kustību laikā.Mēs esam izstrādājuši klāstu, kas ir piemērots Jūsu regulārajām aktivitātēm un ķermeņa formai.

Aktivitātes pludmalē.

Neatkarīgi no tā, vai esat sērfotāja, vai vienkārši peldaties jūrā, Jūs noteikti nevēlaties pazaudēt savu peldkostīmu.Tādēļ mēs pārbaudām visus mūsu peldkostīmus viļņos.Katrs modelis ir izstrādāts sērfošanai un ir lieliski piemērots arī citiem ūdenssporta veidiem:supošanai, burāšanai, kaitsērfingam, peldēšanai u.c.

Nenoslīd arī viļņos:testēšana.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd.To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Šī protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā.Ja testēšanas rezultāts ir apmierinošs, mēs dodamies sērfot jūrā — pārbaudīt mūsu peldēšanas apģērbu reālos lietošanas apstākļos.

Ķermeņa forma.

Sērfošanas laikā vilnis jebkurā mirklī var noraut Jūsu peldkostīmu.Tāpēc mēs esam izstrādājuši “Bea” bikini augšdaļu.Ar sievišķīgo dizainu un cieši piegulošo V-veida izgriezumu tā paliek vietā, pateicoties tā divkārši pielāgojamai mugurai (muguras augšpusē un zem krūtīm), un ir lieliski piemērota visām ķermeņa formām.

Jūties skaista mūsu radītajos peldkostīmos.

Sešu gadu garumā mēs esam intensīvi strādājuši pie sieviešu peldkostīmu izstrādes ar vienu mērķi:lai ļautu sievietēm justies skaistām, valkājot mūsu peldēšanas apģērbus.Krūšu daļa netiek saspiesta, sēžamvieta netiek pārlieku izcelta un dekoltē zona tiek pastiprināta.Mūsu misija ir nodrošināt ikvienai sievietei viņai piemērotu peldkostīmu, neatkarīgi no viņas ķermeņa uzbūves vai izmēra.

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana.

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks.Tāpēc mēs iesakām Jums iegādāties atbilstošu izmēru.Uzlaikošanas laikā pielaikošanas kabīnē peldkostīmam ir cieši jāpieguļ Jūsu ķermenim un Jums jāsajūt tā sniegtais atbalsts.Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav Jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un bodibordinga preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldkostīmu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai tas paliek savā vietā arī viļņos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota regulārai valkāšanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai garantētu šī produkta kvalitātes atbilstību paredzētajam lietojuma mērķim, tam ir veikta gan praktiska testēšana Hendajā, gan vairāki laboratoriski testi:pārbaudīta auduma elastība un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu un mazgāšanu, tas ir pakļauts jūras ūdens, hlorēta ūdens un gaismas iedarbībai, un tam ir veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc vairākām mazgāšanas reizēm.

Garantija

2 Gadi