Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šīs peldkostīma biksītes peldēšanas iesācējām, kas vēlas izmantot ūdens dotās priekšrocības un izskatīties stilīgi.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Lietošanas laiks līdz 100 stundām: ieteicams neregulārai lietošanai.

Stabilitāte

Pieguļošs piegriezums un savelkama aukla.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu aktivitātes.

Peldēšana iesācējām: iesācēja, kas uzsāk peldēt, un kurai nepieciešami bezrūpīgums un komforts. Pirmkārt, viņa meklē iespēju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ūdenī labsajūtai un veselības uzlabošanai. “Nabaiji” sieviešu apģērbu kolekcijā iekļauts plašs peldēšanas apģērbu klāsts, ļaujot ikvienai izvēlēties peldkostīmu, kas ir ne tikai piemērots peldēšanai, bet arī atbilst sievietes anatomiskajām prasībām.

Modelis.

Īpaši peldēšanas nodarbībām izstrādātas bikini peldkostīma biksītes. Ar platu elastīgu jostu un savelkamu auklu šīs peldbikses nodrošina jums nepieciešamo atbalstu un noturību peldēšanas nodarbību laikā, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa.

Materiāls.

Materiāls: 80 % poliamīds / 20 % elastāns. Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kas regulāri tiek valkāti peldbaseinā. Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastību un tādējādi padara to ērtu, saskarē ar hloru kļūst ļoti trausla. Ja jūs peldat neregulāri, šis materiāls būs piemērots. Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100 % poliestera materiālu.

Lietošanas ierobežojumi.

Nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.

Kādēļ manam peldkostīmam nav higiēniskās uzlīmes?

Sākot ar 2022. gadu, visi “Decathlon” izstrādātie sieviešu peldkostīmi tiek izgatavoti bez plastmasas aizsarguzlīmēm. Novietojot visas uzlīmes vienā rindā, mēs redzētu, ka tādējādi tiek ietaupīti 940 km plastmasas katru gadu.

Šī nozīmīgā lēmuma pamatā ir vēlme pasargāt mūsu planētu un ierobežot plastmasas izmantošanu.

Padarīsim šo atbildību par kopīgu apņemšanos, pārliecinoties, ka pielaikošanas laikā apģērbs tiek pielaikots virs apakšveļas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi