Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo peldkostīmu sērfošanas ekspertēm visa veida viļņos.

Šai peldkostīma īsajai augšdaļai ir skaists izgriezums un ļoti brīva mugura ar platu gumiju zem krūtīm, lai nodrošinātu stabilitāti visu lielumu viļņos.

Pamatmateriāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Īpaši izstrādāta palikšanai vietā viļņos, kas augstāki par vienu metru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat sērfošanas eksperte.

Jūs intensīvi sērfojat, tas ir jūsu iecienītākais sporta veids.Sesiju laikā jūs sērfojat uz galveno līniju, ar pīles tehniku sērfojat zem gāzumviļņiem, ja esat uz īsā dēļa, vai izmantojat bruņurupuča tehniku, ja esat uz garā dēļa.Jūs esat pārliecinoša spēcīgos viļņos, kas augstāki par vienu metru.Jūsu peldkostīmam jāpaliek vietā visu jūsu kustību laikā, neatkarīgi no viļņa stiprības.Mēs esam izstrādājuši klāstu, kas ir piemērots jūsu intensīvajiem treniņiem un ķermeņa formai.

Ķermeņa forma:

Ļoti atklāta mugura piešķir “Ana” sērfošanas īsajai augšdaļai pilnīgu kustību brīvību! Ideāli piemērota sērfošanai un supošanai, kurā nepārtraukti tiek izmantoti pleci un rokas. Tās elastīgā apdare izmantošanas laikā nodrošina perfektu satvērienu, neatkarīgi no viļņa lieluma. Bez vīlēm to bez ierobežojumiem var vilkt zem neoprēna hidrotērpa un tā ir piemērota visām ķermeņa formām.

Viļņos paliek vietā:Tests.

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos apsola palikt vietā.Lai tos testētu, mēs izmantojam sieviešu sērfotāju grupu ar dažādām ķermeņa formām, kuras ievēro testa protokolu peldbaseinā mūsu dizaina birojos Hendejā.Šī protokola mērķis ir atveidot sērfotāju piedzīvotās sajūtas, kad viņus apmet otrādi vilnis.Ja šis tests ir apstiprinošs, mēs dodamies sērfot jūrā, lai pārbaudītu mūsu peldkostīmu reālos apstākļos.

Izmērs sausumā un mitrumā.

Lai nodrošinātu ideālu piemērotību ūdenī, ir svarīgi izvēlēties pareizo izmēru, esot sausumā, jo pēc nonākšanas ūdenī peldkostīmi kļūst vaļīgāki.Tāpēc iesakām iegādāties pareizo izmēru.Uzlaikošanas kabīnē peldkostīmam cieši jāpieguļ pie ķermeņa, jums jājūtas atbalstītai.Dažu šī peldkostīma dizainā izmantotajās sastāvdaļās iekļautais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks un atbrīvojas.

Vai vēlaties peldkostīmu apmainīt?

Vai izmērs vai stils jums nav piemērots?Vai vēlaties to apmainīt jūsu “Decathlon” veikalā?Nav problēmu, tikai nenogrieziet peldkostīma etiķeti gadījumā, ja vēlaties to apmainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

Ar atrašanās vietu Hendejā, Dienvidrietumfrancijā, “Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un bodibordinga zīmols.Mūsu birojos pie ūdens mēs varam izstrādāt peldkostīmu un tad tajā pašā dienā to pārbaudīt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas viļņos paliek vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicama regulāra izmantošana hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir testēts tā lietošanas laikā Hendejā un tam ir veikti daudzi laboratorijas testi, lai nodrošinātu tam paredzētās lietošanas kvalitāti:testi auduma elastībai un stiprumam, krāsas noturībai ar berzi, mazgāšanai, pakļautībai jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai un testi produkta kopējai veiktspējai pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi