Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, esam izstrādājušas šo peldēšanas apģērbu sērfošanas iesācējām sērfošanai bangojošos viļņos.

Šie sieviešu pludmales šorti ar elastīgu jostu un dekoratīvu aukliņu izstrādāti, lai valkātu virs peldkostīma visās ūdens sporta aktivitātēs.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāti, lai paliktu savā vietā pavisam mazos viļņos (bangojošos viļņos)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat iesācēja sērfošanā

Mācaties sērfot, sērfojat tikai dažas reizes gadā, brīvdienās vai sērfošanas braucienā.Palieciet tur, kur varat sataustīt pamatu, mazos vai bangojošos viļņos.Sērfojat, lai gūtu prieku no atrašanās ūdenī un no sajūtām, ko sniedz sērfošana. Mācoties Jūs bieži krītat, bet krītat ne pārāk spēcīgos viļņos.Esam izstrādājuši Jums plaša klāsta peldēšanas apģērbu, lai tas atbilstu Jūsu vajadzībām un ķermeņa formai.

Ķermeņa forma

Ideāli, lai mācītos sērfot bangojošos viļņos, airēt stāvus vai snorkelēt. Ar savu viegli brīvo un pazemināto jostu “Tana” pludmales šorti pieguļ visām ķermeņa formām.To īsais piegriezums vizuāli “nesagriež” kāju un veido skaistu figūru.To savelkamā aukla garantē lielisku izturību valkāšanas laikā.

Viļņos paliek savā vietā:pārbaude

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos paliks savā vietā.Lai tos pārbaudītu, mēs izmantojam sieviešu sērfotāju komisiju ar dažādām ķermeņa formām. Sievietes seko pārbaudes protokolam baseinā mūsu dizaina birojos Hendajā.Protokola mērķis ir atdarināt sērfotāju sajūtu pieredzi, kad vilnis tās mētā apkārt.Ja pārbaude ir pārliecinoša, mēs dodamies sērfot jūrā, lai mūsu peldēšanas apģērbu pārbaudītu reālos apstākļos.

Vai vēlaties samainīt savus pludmales šortus?

Izmērs vai modelis nav Jums piemērots?Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā?Nav problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba preču zīmi gadījumā, ja gribat to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un peldēšanas dēļu zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas paliek savā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams regulārai lietošanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā un pakļauts neskaitāmām laboratorijas pārbaudēm, lai garantētu lietošanas kvalitāti, kādai tas izstrādāts:pārbaudes auduma elastībai un izturībai, krāsas noturībai berzējot, mazgājot, pakļaujot jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai, kā arī pārbaudes produkta kopējam stāvoklim pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi