Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Visu sagatavotības līmeņu sērfotājas izstrādājušas šo peldēšanas apģērbu iesācējām sērfošanā, lai sērfotu bangojošos viļņos.

Šis viendaļīgais sieviešu peldkostīms sasienams pie kakla un ar atklāto muguru un pleciem ir ļoti sievišķīgs.

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādātas, lai mazos (bangojošos) viļņos turētos savā vietā

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Esat iesācēja sērfošanā

Mācieties sērfot, sērfojat tikai pāris reižu gadā, brīvdienās vai sērfošanas izbraucienā. Paliekat tur, kur varat sataustīt pamatu, mazos vai bangojošos viļņos. Sērfojat prieka pēc un sajūtu dēļ, ko sniedz atrašanās ūdenī. Mācoties bieži krītat, bet tikai viļņos, kas nav pārāk spēcīgi. Esam izstrādājuši peldēšanas apģērbus plašā klāstā, lai piemērotu tos konkrētam gadījumam un jūsu ķermeņa formai.

Ķermeņa forma

Ar sievišķīgo kakla aizdari viendaļīgais peldkostīms “Clea” piemērots visām ķermeņu formām. Dziļais V veida kakla izgriezums ir ideāls sievietēm, kuras vēlas izcelt savas krūtis. Peldkostīmā iestrādātie izņemamie kausiņi atkārtoti izceļ krūšu izliekumu. Mugura un lāpstiņas ir atklātas. Vīles zem krūtīm garantē harmonisku siluetu. Vidējs kāju izgriezums ir ļoti ērts.

Viļņos turas savā vietā: Pārbaude

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos garantē turēties savā vietā. Lai to pārbaudītu, izmantojam sieviešu sērfotāju komandu ar dažādām ķermeņu formām, kuras sekos testēšanas protokolam baseinā mūsu dizaina birojos Hendajā. Protokola mērķis ir atdarināt sērfotāju izjūtu pieredzi, kad tos mētā apkārt vilnis. Ja pārbaude ir pārliecinoša, dodamies sērfot jūrā, lai izmēģinātu mūsu peldēšanas apģērbu reālajos apstākļos.

Kas ir polsterētie kausiņi?

Formētie kausiņi, kas iestrādāti peldkostīma augšdaļā, izceļ jūsu krūtis un veido tām apaļu formu bez redzamām vīlēm un izvairoties no kairinājuma, ko nodara sagriezti un sašūti porolona spilventiņi. Domājot par jums un jūsu komfortu, “Olaian” vairumā savu modeļu izmanto polsterētos kausiņus. Polsterētie kausiņi ir izņemami un ļauj samazināt vai palielināt izmēru uz pusi.

Šim peldkostīmam ir izņemami polsterētie kausiņi

Izņemamie polsterētie kausiņi nodrošina elastīgu izmēra maiņu, turklāt ļauj samazināt vai palielināt izmēru uz pusi.

Izmēra noteikšana sausumā un mitrumā

Lai nodrošinātu ideālu piegulēšanu ūdenī, ir svarīgi jau sausumā izvēlēties pareizo izmēru, jo ūdenī peldkostīmi kļūst vaļīgāki. Tādēļ iesakām nopirkt sev pareizo izmēru. Pielaikošanas kabīnē peldkostīmam jāpieguļ cieši, būtu jāsajūt atbalstu. Atsevišķas detaļas saturošais elastāns mūsu izstrādātajos peldkostīmos ūdenī kļūst mīkstāks un brīvāks.

Vai vēlaties samainīt savu peldkostīmu?

Izmērs vai modelis nav jums piemērots? Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā? Tas ir iespējams, tikai pārliecinieties, ka nenogriežat peldkostīma preču zīmi gadījumā, ja vēlaties to samainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā ūdens malā, varam izstrādāt peldkostīmus un tajā pašā dienā izmēģināt tos tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai viļņos tas turas savā vietā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams regulāri lietot hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts praktiski izmēģināts Hendajā un pakļauts neskaitāmām laboratorijas pārbaudēm, lai garantētu lietošanas kvalitāti mērķim, kam tas izstrādāts: audumu elastības un stiprības pārbaude, krāsas noturība berzējot, mazgājot, pakļaujot jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai, kā arī pārbaudes produkta vispārējam stāvoklim pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi