Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • ZAĻA
  • ZILA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu līmeņu sērfotājas, mēs izstrādājām šo UV aizsardzības T kreklu vidēji pieredzējušām sērfotājām, sērfošanai viļņos, kuru augstums nepārsniedz 1 metru.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret sauli

Šī T krekla audums nodrošina apstiprinātu UPF 50+ aizsardzību

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Abās pusēs iestrādātas savelkamas auklas krekla savienošanai ar peldbiksēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties UV aizsardzības T kreklu (1. daļa)

Visiem mūsu UV aizsardzības produktiem ir UPF 50+, t. i., tie nodrošina maksimālu aizsardzību no saules. Izvēloties kreklu, jāņem vērā nepieciešamais piedurkņu garums un paredzamais izmantošanas veids. Sērfošanā ir vislielākie ierobežojumi, tāpēc mēs nolēmām veidot savu klāstu, galvenokārt koncentrējoties uz sērfošanas apģērbiem.

Izvēloties sērfošanas apģērbu, izvēle tiks veikta atbilstoši sērfošanas sesijas ilgumam: 1 stunda, 2 stundas vai 3 stundas.

Kā izvēlēties UV aizsardzības T kreklu (2. daļa: atbilstoši sesijas ilgumam)

1 stunda: neregulāri treniņi. Varat izvēlēties starp brīvu piegulumu (prioritāte vieglai uzvilkšanai un komfortam žāvēšanas laikā) vai pieguļošu piegriezumu (prioritāte komfortam mitrumā). Cilpas sistēma savienošanai ar šortiem nodrošina produkta stabilitāti.

2 stundas: regulāri treniņi. Komforts mitrumā ir uzlabots ar bezvīļu paneļiem padušu daļā un savelkamu auklu, kas nodrošina uzlabotu stabilitāti.

3 stundas: intensīvi treniņi. Papildu siltums, kas ļauj ūdenī uzturēties ilgāk.

Jūs esat vidēji pieredzējusi sērfotāja

Jūs sērfojat regulāri. Sesiju laikā jūs sērfojat uz gaidīšanas zonu un, atkarībā no dēļa garuma, protat ienirt (“duck dive”) ar īso dēli vai pagulties zem dēļa (“turtle roll”) ar garo dēli, lai pārlaistu lūstošo vilni, tad sērfojat viļņos, kas zemāki par 1 metru. Jūs bieži krītat un esat pieradusi nokļūt zem ūdens. Peldēšanas apģērbam ir jāatbilst jūsu prasībām un jāpaliek vietā visu kustību laikā. Mēs esam izstrādājuši produktus, kas ir piemēroti jūsu regulārajām aktivitātēm un ķermeņa formai.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletā starojuma aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē. Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un, precīzāk, norāda caurlaisto UV staru proporciju. Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95 % UV staru. UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95 % UVA un 98 % UVB staru.

UV aizsardzība pat mitrumā

Šī “Olaian” UV aizsardzības produkta audums aiztur vismaz 98 % UVB un 95 % UVA starojuma (UPF 50+). Tas garantē efektīvu aizsardzību no saules. Paredzēts valkāšanai gan ūdenī, gan ārpus tā, nodarbojoties ar ūdens vai jūras sporta veidiem. Tekstilšķiedru blīvums aiztur UV starojumu un nodrošina ilgmūžīgu aizsardzību pat pēc izstrādājuma mazgāšanas. Uzmanību: šķiedrās iekļautais elastāns hlorētā ūdenī var sabojāties.

Atbalsts un stabilitāte viļņos

Šis “Olaian” UV aizsardzības T krekls ir aprīkots ar divām gurnos savelkamām auklām, savienošanai ar peldkostīma apakšdaļu, papildu noturībai vietā viļņos. Apakšdaļā iestrādāta cilpiņa T krekla savienošanai ar šortiem.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemērots UV aizsardzības krekls

Mūsu UV aizsardzības T krekli ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Pateicoties tā īpašajam dizainam, šis produkts ir piemērots arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, peldēšanai, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Uzvedība saulē

Neskatoties uz to, ka šis krekls nodrošina aizsardzību pret saules staru iedarbību, jāņem vērā arī tādi faktori kā staru atstarošana (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, diennakts laiks utt. Šī krekla valkāšana neatbrīvo tā valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas: valkājiet saulesbrilles un cepuri vai cepuri ar nagu, regulāri uzklājiet piemērotu saules aizsargkrēmu, regulāri padzerieties utt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas un bodibordinga preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu. Tie atbilst spēkā esošajam standartam: EN 13758-2. Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu. Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai. Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā (ar staipīšanu, kāda rodas lietošanas laikā).