Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8550714 2777760

Sieviešu ziemas golfa apavi “Grip”, tumši zili

90,00 €
23,00 €
-74%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šos ūdensnecaurlaidīgos golfa apavus ar augstu stulmu, lai nodrošinātu jūs ar lielisku saķeri un labu aizsardzību, spēlējot aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Augstā stulma oderējums nozīmē, ka var tīrīt savus apavus, pasmidzinot ar ūdeni.

Saķere

2 tapiņu stingrums labākai saķerei (gumija un TPU).

Siltums

Augstā stulma oderējums aiztaisās ar rāvējslēdzēju, kas pasargā jūs no aukstuma.

Ūdensnecaurlaidīgs

Iekšēja ūdensnecaurlaidīga membrāna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc mūsu apavi ir ūdensnecaurlaidīgi?

Mēs izmantojam ūdensnecaurlaidīgu membrānu apavu iekšpusē.Ūdens necaurlaidību pārbauda laboratorijas testos, kas imitē staigājošu kustību ūdens konteinerī.Tiek veikta vizuāla pārbaude, lai noteiktu iespējamu noplūdi apavu iekšpusē.Mēs pārbaudām arī apavu svaru, lai pārliecinātos, ka tie neuzsūc ūdeni.

Dizainera komentāri.

Šis apavu pāris ar augstu stulmu ir izstrādāts ar ūdensnecaurlaidīgu rāvējslēdzēju, kas nodrošina jūsu pēdām siltumu un pasargā tās no iespējamas ūdens noplūdes.Mēs esam saglabājuši šņores, lai jūs varētu pielāgot apavus, un tie cieši piegultu kājai.

Tās ir detaļas, kas rada dažādību.

- Mākslīgās kažokādas zole lielākam siltumam un komfortam.- Ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzēja stiprinājums zem šņorēm, kas atvieglo apavu uzvilkšanu.- Ūdensnecaurlaidīga membrāna.

Kā man rūpēties par golfa apaviem?

Apavu tīrīšanai mēs iesakām izmantot mitru švammi.Augstā stulma odere nozīmē, ka var tīrīt savus apavus, apsmidzinot tos ar ūdeni vai izmantot saspiestā gaisa sistēmas, kas dažkārt pieejamas dažos golfa klubos.

Jauns zoles dizains.

Mūsu dizaina izstrādes komanda ir izstrādājusi jaunu golfa apavu zoli ar iestrādātām tapiņām ar 3 atšķirīgām daļām:

EVA atbalsta zoles polsterējums, kas ir svarīgs, ja uz laukuma jūs nostaigājat 7 vai 8 km.

Daudz cietākas TPU tapiņas uzlabo vilces spēku uz zāles, kad jūs veicat manevrus, kā arī daudz elastīgākas gumijas tapiņas sniedz jums vairāk daudzpusības, ejot pa feirveju.

Lai labāk izprastu zoles konstrukciju (1. slānis).

1. slānis:EVA zole.

EVA atbalsta zoles polsterējumu, kas ir svarīgi, ja uz laukuma jūs nostaigājat 7 vai 8 km.Šis materiāls tiek sadalīts pa visu pēdu, īpaši uz papēža daļas maksimālam komfortam.

Lai labāk izprastu zoles konstrukciju (2. slānis).

2. slānis:TPU zole.

Šis vidēji cietais TPU materiāls nodrošina stingru saķeri, vienlaikus saglabājot mīkstumu un elastību.Šī viengabala TPU vienība sastāv no 6 tapiņām un krāsainu galveno daļu.

Lai labāk izprastu zoles konstrukciju (3. slānis).

3. slānis:Gumijas zole.

Gumija ir mīkstāka un nodrošina labu saķeri staigājot.2 horizontālās rievas zem zoles padara apavus daudz lokanākus.Zoles priekšējā daļa ir asimetriska un materiāla pagarinājums, kas vērsts uz ārpusi, pastiprina stabilitāti jūsu veikto atvēzienu laikā.Noapaļota, aptveroša zoles priekšdaļa kustās kopā ar jūsu pēdu manevru laikā.

Svars.

38. izmēra apavs sver 387 g.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 35.0% Sintētiskais kaučuks, 33.0% Etilēna vinilacetāts, 32.0% Termoplastisks poliuretāns; Bez virsmas: 21.0% Poliuretāns, 79.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet apavus sausā vietā.Izvairieties glabāt apavus uz siltuma avota.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs esam atkarīgi no mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu produktus.Mēs ņemam vērā jūsu atsauksmes un novērojumus, lai uzlabotu mūsu produktus.Jūtieties brīvi sniegt mums savas atsauksmes.