Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8588516 4044941

Sieviešu viegla slēpošanas oderes jaka “FR900”, pelēka

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāta, lai pasargātu prasīgus slēpotājus no aukstuma, nepasliktinot kustību brīvību un gaisa caurlaidību.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegli ievietot mugursomā, ja nepieciešams.

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls mugurpusē maksimālai kustību brīvībai.

Siltums

Īpaši sitas zonas krūšu daļā un piedurknēs. Siltinājums — 115 g/m2.

Kabatas

Divas aizveramas kabatas.

Elpojamība

Viegls un gaisu caurlaidīgs materiāls piedurknēs, mugurpusē un sānos. Piegrieztne izgriezta ar lāzeri.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Siltināta jaka — 115 g/m2 (35 g vairāk nekā vīriešu jakai).

Mēs esam izvietojuši siltinājuma zonas tur, kur tās nepieciešamas visvairāk.

Elastīgas zonas mugurpusē, sānos un padusēs kustību brīvībai.Elastīgais audums ir ļoti viegls un labi novada sviedrus.

Lietošanas norādījumi

Intensīvas fiziskas slodzes laikā, ģērbjoties pārāk silti, patiesībā var palikt auksti. Sviedrus nevar novirzīt, tāpēc tie visu laiku saskaras ar ādu. Tāpēc ir lietderīgi, ja jums ir oderes jaka, kuru varat novilt siltākā laikā. Svarīgi ir arī atvērt ventilācijas atveres, pirms kļūst pārāk karsti, un aizvērt tās, pirms kļūst auksti, kad samazinās fiziskās piepūles intensitāte, kā tas notiek uz slēpošanas pacēlājiem.

Ko vilkt mugurā zem slēpošanas jakas?

Lai nodrošinātu siltuma un sausuma sajūtu, izmantojiet 3 gaisu caurlaidīgu apģērba kārtu principu:

pirmās kārtas slēpošanas apģērbs un otrās kārtas oderes veida jaka, lai saglabātu siltumu, trešās kārtas slēpošanas jaka, lai pasargātu jūs no sliktiem laikapstākļiem.Pirmās kārtas apģērbs nodrošina sausuma sajūtu, novirzot sviedrus prom no ādas uz pārējiem slāņiem.Otrā kārta nodrošina siltumu, te lieliski noder dūnu vai flīsa jakas.

Jūsu produkts ir labojams.

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, vīles, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu parastajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (neatjaunojams ražošanas defekts), jūs varat to apmainīt pret jaunu vai saņemt atpakaļ naudu.

Svars

M izmēra jakas svars ir 0,31 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 12.0% Elastāns, 88.0% Poliamīds; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Ārējais materiāls: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt tīrā un sausā vietā. Neglabāt salocītā veidā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā blakus daudziem slēpošanas kūrortiem Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka nepārtraukti uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi