Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai slēpojat regulāri un dažādos laikapstākļos? Izvēlieties šīs siltās slēpošanas bikses ar ūdensnecaurlaidīgu membrānu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs ārējais materiāls, kas neuzsūc mitrumu.

Ērta lietošana

Ķīļveida ielaidums ar spiedpogām staras apakšdaļas paplašināšanai.

Kustības brīvība

2 virzienos elastīgs pamatmateriāls, 4 virzienos elastīga odere.

Regulējams

Ar līplentēm regulējams platums viduklī un lences. Cilpas jostai.

Siltums

Siltinājums — 60 g/m2. Ideāla komforta temperatūra -6 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

10 000 mm membrāna (Schmerber vienības) un līmētas vīles.

Kabatas

4 aizveramas kabatas: 2 kabatas rokām, 1 kabata sēžamvietas zonā.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls, tīklveida odere ventilācijai, atveres ar rāvējsl.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādus materiālus izmanto bikšu siltuma nodrošināšanai?

Lai nodrošinātu siltumu, ir izmantots no pārstrādātas vates (60 g/m²) izgatavots izolācijas materiāls. Sintētiskais poliestera bāzes pildījums atkarībā no šķiedru izmēra aiztur vairāk vai mazāk gaisa un pasargā no aukstuma.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Veicam katra mūsu produkta laboratorisko testēšanu, lai mēs varētu sniegt indikatīvu vērtību par produkta komfortu. Šis komforta rādītājs tiek mērīts biksēm bez apakšbiksēm un jakām ar termokrekliem un flīsu. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā testētājiem nav ne silti, ne auksti. Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Kā ģērbties, lai slēpošanas laikā nesaltu kājas?

Lai nodrošinātu kājām siltumu un sausumu, pietiek ar 2 apģērba kārtām: - 1 slēpošanas termoveļa sviedru novirzīšanai;

- 1 slēpošanas bikses aizsardzībai sliktos laikapstākļos un siltumam.

Kas ir membrāna, un kam tā paredzēta?

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šis hidrofilais materiāls neļauj ūdenim iesūkties un vienlaicīgi arī novirza ķermeņa sviedrus. Siltuma un sausuma saglabāšanas ziņā šai membrānai nav konkurentu.

Kā tiek mērīta bikšu ūdensizturība?

Materiāla pretestība ūdens spied. mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vert. ūdens kolonnas augst. mm (tests atbilstoši ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka mat. ūdensnecaurl. Šis materiāla elements ar ūdensnecaurl. vērt. 10000 mm var izturēt 10000 mm augsta vert. ūdens slāņa radītu spied..Slēpošanai mēs iesakām izmantot materiālus ar pieļaujamo vērtējumu 3000–20 000 mm.

Turklāt šeit, Decathlon, mēs laboratoriski testējam visus mūsu ūdensnecaurl. produktus. Šī produkta vērt. ir 3/5.

Kā zināt, ka bikses nodrošinās pienācīgu aizsardzību sliktos laikapstākļos?

Šīs bikses ir izstrādātas, izmantojot spēcīgus materiālus un izturīgu konstrukciju, kas samazina vēja radīto vēsumu un novērš ūdens iesūkšanos, ļaujot nodarboties ar sportu jebkuros laika apstākļos (lietū, sniegā, vējā utt.). Lai pārbaudītu bikšu ūdensnecaurlaidību, tās tika ievietotas īpašā dušā, imitējot apstākļus, ar kuriem nākas saskarties slēpotājiem. Šī izstrādājuma ūdensizturība ir pārbaudīta, vairākas dienas valkājot to dažādos apstākļos.

Kas padara šīs bikses par ūdeni atgrūdošām?

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek uzsūkts. Šīm biksēm ir ūdeni atgrūdoši elementi, kas uzlabo to izturību sliktos laikapstākļos. Auduma ārpuse ir apstrādāta tā, lai atgrūstu ūdeni, taču ar laiku šī īpašība var mazināties.

Kā atjaunot bikšu ūdens atgrūšanas spēju?

Atcerieties, ka ūdens atgrūšanas funkciju var atjaunot. Lai to izdarītu, uz 10–15 minūtēm ievietojiet bikses veļas žāvētājā ar sintētikai paredzētu programmu.

Varat izmantot arī impregnējošu aerosolu (pieejams iegādei mūsu veikalos): vienmērīgi nosmidziniet visu apģērba gabalu un ļaujiet tam nožūt 10–12 stundas.

Kā neļaut sniegam iekļūt aiz biksēm?

Šīm biksēm pie potītēm ir elastīgas getras, kas nosedz zābakus. Nokrītot vai saskaroties ar svaigu sniegu, getru radītā izolācija neļauj sniegam iekļūt aiz biksēm.

Kā mazgāt šīs bikses?

Mūsu ieteikumi maksimālai bikšu efektivitātei un izturībai:

* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikai paredzētu programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.

* Ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām.

* Žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nežāvēt uz radiatora.

Lai palīdzētu izvēlēties pareizo izmēru

Modele valkā M izmēru, tās augums ir 175 cm.Izmēri:

jostasvietas apkārtmērs — 67 cm;

gurnu apkārtmērs — 99 cm;

krūšu apkārtmērs — 90 cm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Tos testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi