Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Stilīgs, savas cenas vērts bezpiedurkņu krekls sportošanai. Ar brīvu piegriezumu pilnīgai kustību brīvībai.

Šim bezpiedurkņu kreklam ir brīvs un viegls piegriezums, taču tas piedāvā vēl vairāk.Tas ir gaisa caurlaidīgs un nodrošina īpašu kustību brīvību, turklāt tas ir arī stilīgs.

Pamatmateriāls: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ātri izžūst, lai jūs treniņa laikā justos patīkami.

Viegls

Maksimāls komforts, ko nodrošina vieglais, brīvais un elastīgais audums.

Elastīgums

Laiks izkustēties.Šie legingi ir izstrādāti netraucētām kustībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Moderns bezpiedurkņu krekls no “500” produktu klāsta.

Brīvais piegriezums nodrošina, ka krekls lieliski sader ar sporta krūšturi vai īso kreklu.Sportisks, sievišķīgs izskats.

Gaisa caurlaidīgs bezpiedurkņu krekls visām jūsu fitnesa aktivitātēm.

Brīvais piegriezums un gaisīgais ažūra auduma dizains padara šo bezpiedurkņu kreklu īpaši gaisa caurlaidīgu, arī intensīvu treniņu laikā.Tam piemīt viss, kas jums nepieciešams, lai treniņš būtu izdevies.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams. Lai garantētu jūsu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Pārbaudām krāsnoturību, auduma izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas īpašības u. c. — tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu to, kas nepieciešams. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi