Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BORDO
  • DZELTENA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo jaku izstrādājuši un pārbaudījuši mūsu inženieri, lai piedāvātu lielisku risinājumu ilgiem treniņbraucieniem ziemā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs audums.

Viegls

Plāns, viegls audums neļauj zaudēt ķermeņa siltumu.

Siltums

Flīsa odere nodrošina ļoti labu siltumizolāciju. Garāka aizmugurē. Aiztur vēju.

Kabatas

4 aizmugures kabatas ļauj nodalīt dažādas lietas. 2 sānu kabatas atkritumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Riteņbraukšanas jakas mērķis

Jaka aizsargā no nevēlamiem laikapstākļiem, piemēram, aukstuma un vēja, kā arī silda un ir elpojoša, pateicoties siltiem apakšslāņiem. Nēsājot piemērotu riteņbraukšanas jaku, jūs saglabājat veiktspēju un komfortu neatkarīgi no laikapstākļiem.

Šī sieviešu sporta jaka neļaus salt, ir viegla un ļoti pieguloša.

Siltums

Produkta spēja aizsargāt pret aukstumu. Tā ir atkarīga no materiāla termiskās pretestības un gaisa caurlaidības. Jo augstāka termiskā pretestība, jo vairāk riteņbraukšanas laikā radītā siltuma produkts spēj saglabāt.

Kopšanas instrukcijas

Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā. Sintētikas programma. Izvērst ar iekšpusi uz āru. Lietot minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvējiet veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nebalināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu produkti tiek izstrādāti Lillē un pārbaudīti tādos laikapstākļos, kādiem produkti paredzēti. Šo ziemas jaku izstrādājusi un pārbaudījusi mūsu apģērbu inženiere Elise Delzenne, kas kādreiz bijusi profesionāla riteņbraucēja un vairākkārtēja Francijas riteņbraukšanas čempione.

Garantija

2 Gadi