Filtri 0
Filtri 0
ROCKRIDER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
  • SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Šie izturīgie apavi ir izstrādāti līdz 4 stundām ilgiem izbraucieniem ar kalnu velosipēdu. Saderīgi ar platformas pedāļiem un SPD klipšiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Saderīgi ar platformas pedāļiem un SPD klipšiem (pārdodas atsevišķi).

Viegli uzvilkt

Zeķes veida konstrukcija un elastīgs audums, kas ieskauj pēdas.

Ērta lietošana

Viegli uzstādāmi klipši (2 atveres) un kabatas auklām.

Viegls

Viegli un patīkami valkāšana (39. izmērs sver 367 g).

Pretestība pret berzi

Šos apavus ieskauj īpašs apvalks lielākai izturībai.

Saķere

Minieties un ejiet bez bažām, pateicoties zoles izciļņiem vairākos virzienos.

Griezuma komforts

Pilnizmēra iekšzole komfortam no pirkstu galiem līdz papēžiem

Griezums

Pēdas nešļūkās apavos aizsiešanas sistēmas un kapes pastiprinātāja dēļ.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Hibrīda zole

Dažreiz pārsteigumi ceļā atstāj tikai vienu izvēli — stumt vai nest velosipēdu. Tāpēc esam izveidojuši hibrīda zoli, kas apvieno skriešanas pa takām (saķere ar zemi) un kalnu riteņbraukšanas (saķere ar pedāļiem) apavu iezīmes. Apavi joprojām ir ērti un sniedz jums atbalstu un stabilitāti gan ejot, gan braucot.



Apavu pastiprinātā kape un locījuma rievas zolēs nodrošina komfortu ejot. Zoles vairāku virzienu izciļņi aizvada ūdeni un dubļus gan kāpumā, gan kritumā, kā braucot, tā ejot.

Ērti un izturīgi

Apavi ST 500 ne tikai nodrošina lielisku saķeri braucot un ejot. Tie ļauj izbaudīt patiesi bezrūpīgu braucienu — izturīgais apvalks atvaira triecienus un pasargā no nobrāzumiem. Elastīgais polsterējums stulma augšpusē padara apavus viegli uzvelkamus un neļauj tajos iekļūt smiltīm un akmentiņiem.

Lai ātrās aizdares aukla neaizķertos visnepiemērotākajā brīdī, savlaicīgi ievietojiet to kabatiņā apava mēlītē!

Pastiprināts purngals

Purngals ir pastiprināts, lai pasargātu jūs no neparedzētiem triecieniem vai riteņu izsviestiem akmeņiem.

Pedāļi bez spicītēm

Sākot aizrauties ar kalnu riteņbraukšanu, pedāļi bez spicītēm, visticamāk, nebūs jūsu pirmā prioritāte. Tāpēc šie apavi nodrošina lielisku saķeri ar pedāļiem pat tad, ja jums nav pat klipšu. Ja tomēr izlemjat pāriet nākamajā riteņbraukšanas līmenī, ņemiet vērā, ka šo apavu zole ir ar stingru joslu klipšu uzlikšanai bez regulēšanas un pielāgošanas.

Pateicoties dizainam ar diviem atvērumiem un norādītiem punktiem, kas ir iegravēti zolē, varat viegli uzstādīt SPD klipšus.

Saderīgi ar pedāļiem bez spicītēm

Vislabākā saderība ir ar šiem modeļiem:

-BTwin SPD Dual 500;

-BTwin SPD Clipless 100;

-BTwin SPD Clipless 520;

-Shimano SPD Dual M324;

-Shimano SPD Clipless M520;

-Shimano SPD Clipless XT-M780.

Saderība ar Enduro/Freeride platformas pedāļiem bez spicītēm netiek garantēta (piemēram, B'Twin SPD Clipless 540, Shimano SPD Clipless Enduro XT-M8020, Shimano SPD Clipless M424). Šo pedāļu saderība ar apaviem jums jāpārbauda pašam.

Izstrādājuma kopšana

Detalizētu informāciju par kalnu riteņbraukšanas apģērba kopšanu varat atrast mūsu tīmekļa vietnē.

Produktu pārbaudes

Produktu izstrādes komanda mūsu ražotnē B'Twin ciematā Lillē, Francijā, nepārtraukti strādā, lai padarītu riteņbraukšanu ērtāku ikvienam mūsu klientam.

Mūsu mērķis ir radīt produktus, kas atbilst riteņbraucēju ikdienas vajadzībām, novēršot visus iespējamos šķēršļus ceļā pretī patiesam riteņbraukšanas priekam.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus produktus mēs testējam reālos apstākļos, iesaistot īstus riteņbraucējus. Šie testi papildina pārbaudes, ko veicam laboratorijā, un ļauj mums pārliecināties par mūsu produktu atbilstību, pirms tie nonāk veikalos.

Garantija

2 Gadi