Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Paredzēta medībām.

Šī veste ar pastiprinātu audumu plecos garantē komfortu mazu medījamo dzīvnieku medniekiem gan līdzenumos, gan mežā.

Pamatmateriāls: 65.0% Kokvilna, 35.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 43.0% Sintētiskais kaučuks, 57.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

L izmērs sver 420 g.

Elastīgums

Kā arī:2 patronu turētāji, 2 patronu čaulu turētāji, 1 cilpa tālvadības pultij.

Izturība

Pastiprināts materiāls plecos labākai izturībai pret berzi.

Kabatas

Apģērbs ar 2 lielām kabatām, 1 iekšējo kabatu, 1 medījumu kabatu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apģērbs ar lielu kustības brīvību.

Šai zaļajai vestei ir pastiprināts audums plecos un apkaklē, kā arī medījumu kabata ar spiedpogu aizdari, kas paredzēta fazāniem, meža slokām, zaķiem un citiem maziem medījuma dzīvniekiem.Šim modelim ir 2 patronu turētāji ar 7 nodalījumiem (kopā vieta 14 patronām) un patronu čaulas turētājs kreisajā pusē (vai arī var uzglabāt vēl 2 patronas).Vestes piegriezums pielāgojas katrai Jūsu kustībai staigājot, pieliecoties vai mērķējot.

Izturīga, praktiska un viegla veste ar ērtām kabatām.

Vestei ir 2 lielas kabatas rokām vestes priekšpusē, kā arī to atvērt un aizvērt var ar rāvējslēdzēju.Kreisajā pusē atrodas dokumentiem paredzēta iekškabata ar rāvējslēdzēju (medību atļaujai, personu apliecinošiem dokumentiem, apdrošināšanas apliecībai, tālrunim utt.), bet pie pārloka ar spiedpogām priekšpusē var piestiprināt Jūsu suņa kakla siksnas tālvadības pulti.Lieliski piemērota medību sezonas sākumam rudenī, šo vieglo un ērto vesti ir patīkami valkāt.

Svars:

S izmērs:390 g

M izmērs:400 g

L izmērs:420 g

XL izmērs:445 g

2XL izmērs:470 g

3XL izmērs:495 g

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi