Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8281598 1702104

Ūdensnecaurlaidīgi medību zābaki “Crosshunt 300”

75,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda šos zābakus izstrādājusi visu veidu medībām slapjā laikā, relatīvi līdzenā apvidū ar sarežģītu segumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

100% gumijas zole ir nodilumizturīga.

Svars

Viegli:43. izmēra zābaki sver 1,18 kg.

Saķere

Rievota zole sniedz labu saķeri ar zemi un no tās viegli notīrīt dubļus.

Griezuma komforts

Polsterētā, bet elpojošā zābaku iekšpuse garantē komfortu jūsu kājām.

Ūdensnecaurlaidīgs

Sausas kājas medījot:noslēgti elementi, ūdensnecaurlaidīga, elpojoša membrāna.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Zābaki ir izturīgi pret caurduršanu, tāpēc ar tiem var staigāt visos apvidos.

Amortizācija

Poliuretāna putu zole pasargās jūsu locītavas no triecieniem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturība.

Nepieļaut, ka jūsu zābaki ātri novalkājas:tā ir viena no mūsu dizaina komandas augstākajām prioritātēm.Šo zābaku ārējie materiāli ir izturīgi pret nodilumu un caurduršanu.Laboratorijā testētās šuves un sastāvdaļas izturēs visu veidu vidi.Visu zābaku apakšdaļu nosedz aizsargājoša apmale:papēdi, purngalu un sānus.Šņoru āķi un caurumi ir izstrādāti no metāla un arī 100% gumijas zole ir nodilumizturīga.

Ūdensnecaurlaidīgas īpašības.

Jūsu kājas būs sausas pat lietū.Ūdeni atgrūdoša apstrāde padara šos zābakus ūdensnecaurlaidīgus.Elpojošs membrāntipa materiāls, kas novirza sviedrus prom no ādas.Jūsu kājas paliks sausas pat medījot lietainā laikā vai mitrā veģetācijā.Šie zābaki pārbaudījumā izturējuši 8000 dinamiskus liekumus ūdenī, kas ir ekvivalents 10 km pastaigai ar daļēji ūdenī iegremdētām kājām.

Zoles amortizācija.

Zābaku amortizācija pasargā jūsu ķermeni un locītavas.Zole izstrādāta no diviem materiāliem:dabiskā kaučuka ārzole ir ar augstu nodilumizturību, bet poliuretāna putu iekšzole ir ērta un lokana, tā ļauj jūsu pēdām brīvi kustēties, kamēr jūs staigājat.

Zoles saķere.

Lai nodrošinātu labu saķeri ar zemi, mūsu dizaina komanda šiem zābakiem radījusi dziļi rievotu ārzoli ar slīpiem “izciļņiem”.Zoles radžu plašais izkārtojums sniedz maksimālu saķeri ar visu veidu virsmām, gan uz lauka, gan dubļos.Platās atstarpes starp radzēm veidotas tā, ka zole uzreiz atbrīvojas no dubļiem un netīrumiem.Pēc pastaigas zābakus vairākas reizes pasitiet vienu pret otru, un pārpalikušie netīrumi nokritīs no zolēm.

Komforts.

Zābakiem mēs izvēlējāmies formētu, izņemamu iekšzoli ar labu amortizāciju, jo tā ļaus jums ilgāk staigāt šajos zābakus, saglabājot komfortu.Iekšzole ar putu amortizāciju ir ērta un elpojoša.Zābaku augstais virsdaļas piegriezums un piešūtā mēle neļauj ūdenim, augiem vai zemei iekļūt zābakos.Šie medību zābaki ir arī ļoti viegli:43. izmērs sver 569 g.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 70.0% Poliesteris, 30.0% Liellopu ādas garoza; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Sintētiskais kaučuks; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu apavi ir laboratorijā testēti un apstiprināti.Šis modelis dizaina izstrādes stadijā ir testēts, lai pārliecinātos par tā ūdensnecaurlaidību arī pēc 8000 dinamiskām locīšanas reizēm pēc kārtas ūdenī.Zābaku ūdensnecaurlaidīgā odere arī izstrādes procesā testēta.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi