Filtri 0
Filtri 0
Display filters
22 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc cenas
Pēc dzimuma
Pēc darbības
By color
  • PURPURA
  • BALTA

Ķermeņa sildītāji un citas preces papildu aizsardzībai no aukstuma

Ziema ir burvīgs gadalaiks, kas sniedz daudz iespēju sportošanai un aktīvai brīvā laika pavadīšanai ārā. Daudzi cilvēki šajā sezonā izvēlas nodarboties ar kalnu slēpošanu, slidošanu, snovošanu un citiem ziemas sporta veidiem. Tāpat arī kaislīgi makšķernieki un mednieki dodas dabā, nepievēršot uzmanību lielajam aukstumam. Neatkarīgi no tā, kā jūs izvēlaties pavadīt savu brīvo laiku ziemā, jums ir jānodrošinās pret aukstumu, kas var radīt pamatīgu diskomfortu un nepatīkamas sajūtas.

Decathlon.lv ir parūpējies arī par produktiem, kas nodrošinās jums papildu siltumu. Mūsu preču klāstā ir pieejami ķermeņa sildītāji, kas sasildīs jūsu plaukstas un pēdas tad, kad tas būs visvairāk nepieciešams. Ķermeņa sildītājs vizuāli atgādina nelielu, ērtu paciņu. Pateicoties inovatīvajai tehnoloģijai, ķermeņa sildītājs aktivizējas un uzkarst, nonākot saskarē ar gaisu. Šis produkts spēj saglabāt siltumu līdz pat 6 stundām, tādēļ būs īpaši parocīgs ilgstošai laika pavadīšanai aukstos apstākļos. Decathlon.lv ķermeņa sildītāju sortimentā iekļauti gan pēdu, gan plaukstu sildītāji. Iegādājieties šo nelielo palīglīdzekli un izbaudiet tā sniegto atbalstu pašos skarbākajos laikapstākļos!

Saules aizsargkrēmi, kas pasargās no nelabvēlīgās ultravioleto staru ietekmes

Atrodoties ārā un nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm, ir svarīgi parūpēties par savu veselību ar dažādu aizsargu un piederumu palīdzību. Nav noslēpums, ka saule, lai arī sniedz patīkamu siltumu, rada arī dažādus riskus mūsu veselībai. Saules starojums ir īpaši bīstams, uzturoties sniegā, jo sniegs rada ievērojamu saules staru atspīdumu. Arī atrodoties ūdenī ir viegli gūt saules apdegumus, jo ūdens atvēsinošās iedarbības rezultātā mēs tik labi nejūtam tās ietekmi. Lai pasargātu jūsu ādu no saules radītiem apdegumiem, mēs piedāvājam iedarbīgus saules aizsargkrēmus, ko varēsiet ērti paņemt līdzi vienmēr un visur. Mūsu klāstā ir pieejami gan aizsargkrēmi, kas ir noturīgi pret svīšanu, gan ūdensizturīgi krēmi. Nodrošiniet sev maksimālu aizsardzību gan dodoties slēpot ziemā, gan sērfojot vasarā!

Mitrinoši un atjaunojoši lūpu balzami rūpēm par jūsu lūpām

Lūpu āda atšķiras no pārējās ķermeņa ādas – tā ir daudz plānāka un jutīgāka. Turklāt to ietekmē arī mutes izdalītais mitrums un dažādi ārējie apstākļi. Ilgstoši pakļaujot lūpas aukstuma, vēja vai karstuma ietekmei, tās var sasprēgāt. Izmantojot mūsu kvalitatīvos un mitrinošos lūpu balzamus, jūs varēsiet pasargāt lūpas no ārējo faktoru ietekmes pat visskarbākajos laikapstākļos. Gadījumos, kad jūsu lūpas jau ir cietušas, mūsu balzami palīdzēs tās nomierināt un atjaunot, mazinot nepatīkamo diskomforta sajūtu. Šie produkti ir pieejami mazos un ērtos iepakojumos, tādēļ tos varēsiet viegli ielikt kabatā un izmantot, kad vien tas ir nepieciešams. Ja priekšroku dodat augļu aromātiem, varat izvēlēties lūpu balzamu ar ķiršu garšu. Parūpējieties par visjutīgākajām ķermeņa daļām, izmantojot kādu no mūsu plašajā klāstā iekļautajiem produktiem!