Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA
  • PELĒKA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu pārgājienu preču dizaineri ir izstrādājuši šīs NH100 sandales lauku pastaigām valkāšanai karstos un sausos laika apstākļos.

Mūsu mērķis: piedāvāt jums komfortablas un vieglas sandales valkāšanai vasaras pastaigām pa vienkāršām takām ar samērā līdzenu reljefu. Tas viss — par zemu cenu!

Ārējās zoles materiāls: 60.0% Sintētiskais kaučuks, 40.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 70.0% Poliuretāns, 30.0% Etilēna vinilacetāts; Iekšzole: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Katras 41. izmēra sandales svars ir tikai 300 g.

Saķere

Neslīdoša kaučuka zole, piemērota bezceļu takām.

Amortizācija

Dubulta EVA (etilēna vinila acetāta) pazole | Ļoti ērtas

Griezuma komforts

Mikroperforēta starpzole papildu komfortam karstā laikā.

Griezums

Divas līplentes vieglai regulēšanai un labam atbalstam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kaučuka zole papildu izturībai

Mēs garantējam augstu ārējās zoles kvalitāti pat zemas cenas sandalēm. Mēs izvēlamies izmantot kaučuku, nevis tādus lētākus materiālus kā TPR (jeb TR — termoplastiskais kaučuks), lai garantētu labāku izturību pret nolietojumu un labāku saķeri uz bezceļa takām. Tāpēc mūsu apavu zoles ir ārkārtīgi izturīgas.

Paredzēti lietošanai pa apvidu takām

Mūsu pārgājienu sandales ir paredzētas valkāšanai uz lauku takām. Mēs izvēlamies un testējam zoļu materiālus tā, lai tās būtu piemērotas pārgājieniem pa mīksta seguma takām (piemēram, meža takām) vai akmeņaina seguma takām (piemēram, piekrastes takām). Valkāšana uz ceļa (asfalta) var izraisīt zoļu priekšlaicīgu nodilšanu.

Nevalkājiet tās uz kalnu takām ar lielu kāpumu.

Garantija

Mūsu pārgājienu apaviem ir 2 gadu garantija. Mūsu apņemšanās: piedāvāt izturīgus izstrādājumus, kurus var lietot, dodoties pārgājienos un pastaigās dabā. Tāpēc ka produkti, kuri mums patīk visvairāk, ir tie, ar kuriem kopā esam piedzīvojuši un vēl piedzīvosim skaistus notikumus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā bez saules staru iedarbības ir ieteicams sandales izžāvēt.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams valkāt ūdenī, kalnu pārgājienos vai uz asfalta.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Izstrādājumus reālos dzīves apstākļos pārbauda citi pārgājienu cienītāji, lai pārbaudītu to komfortu un izturību. Piemēram, Fontenblo mežā vai Bretaņā. Mēs dodamies uz visdažādākajām vietām jebkādos laikapstākļos. Tā ir lieliska izdevība pārrunāt dažādus jautājumus un iegūt atsauksmes, ko izmantot nākamo izstrādājumu plānošanai.

Garantija

2 Gadi