Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8572514 2958905

Bērnu pārgājienu sandales “MH100 TW”, zilas un rozā, bērnu izmērs 4.–12,5.

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ROZĀ
  • ZILA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu, jauno pārgājienu mīļotāju vecāku, komanda izstrādāja šīs bērnu sadales “MH100” rotaļām, skriešanai un draiskulībām saulainās dienās.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Var mazgāt veļas mašīnā 30°C temperatūrā. Pārbaudītas 3 mazgāšanas ciklos

Viegli uzvilkt

Regulēšanas sistēma ar divām līplentām labai kājas fiksācijai.

Viegls

34.–35. izmēra sandales sver tikai 177 g

Izturība

EVA zole nav paredzēta intensīvai valkāšanai.

Saķere

Gumijas zole un 3 mm radzes.

Ūdensnecaurlaidīgs

Reizēm var valkāt, šķērsojot ūdeni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikātu, zābakiem bija jāveic laboratorijas testi, kuros novērtēja saķeri ar dažādām virsmām (gluda, nelīdzena, sausa, mitra).

Lai pārbaudītu šo testu rezultātus, mēs novērtējām zoles reālos apstākļos un kalnos, sadarbojoties ar bērnu testētāju grupu.

Paredzēti staigāšanai pa dabas takām

Mūsu pārgājienu sandales ir paredzētas valkāšanai uz lauku takām. Zolēm mēs izvēlamies un pārbaudām komponentus, kas vislabāk pielāgojas praktiskā pārgājienā pa meža, zemes vai akmeņainām takām. Valkāšana uz ceļa (asfalta) var izraisīt zoļu priekšlaicīgu nodilšanu.

Nevalkājiet tās uz kalnu takām ar lielu kāpumu.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs zinām, ka ir jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā viedā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā bez tiešas saules staru iedarbības mēs iesakām ļaut sandalēm izžūt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā tieši Monblāna pakājē, Augšsavojas pilsētā (Francijā). Visu gadu mēs radām un izstrādājam produktus, kas ir pievilcīgi, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praksē, jo mēs uzskatām, ka vienīgais veids, kā pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, ir pārbaudīt tos reālos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.