Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8572513 2958901

Bērnu pārgājienu sandales “MH100 KID”, zilas un rozā, bērnu izm. no 24 līdz 31.

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ROZĀ
  • ZILA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu dizaineri ir izstrādājuši šīs MH100 bērnu sandales pārgājieniem, kas ilgst pusi dienas, siltā un sausā laikā pa vienkāršām takām.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Var mazgāt veļas mašīnā 30 °C temperatūrā. Pārbaudītas 3 mazgāšanas ciklos.

Ērta atvēršana/aizvēršana

Regulēšanas sistēma ar divām līplentēm labai kājas fiksācijai.

Viegls

26.–27. izmēra sandales sver tikai 112 g.

Izturība

EVA zole nav paredzēta intensīvai valkāšanai.

Saķere

Gumijas zole un 3 mm izciļņi.

Ūdens drenāža

Reizēm var valkāt, šķērsojot ūdeni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pazoles saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikātu, apaviem tika veikti laboratorijas testi, kuros novērtēja saķeri ar dažādām virsmām (gluda, nelīdzena, sausa, mitra).

Lai pārbaudītu šo testu rezultātus, mēs novērtējām arī zoles reālos apstākļos kalnos, sadarbojoties ar jauno testētāju grupu.

Paredzēti lietošanai pa apvidu takām

Mūsu pārgājienu sandales ir paredzētas valkāšanai uz lauku takām. Mēs izvēlamies un testējam zoļu materiālus tā, lai tās būtu piemērotas pārgājieniem pa mīksta seguma takām (piemēram, meža takām) vai akmeņaina seguma takām (piemēram, piekrastes takām). Valkāšana uz ceļa (asfalta) var izraisīt zoļu priekšlaicīgu nodilšanu.

Nevalkājiet tās uz kalnu takām ar lielu kāpumu.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā bez tiešas saules staru iedarbības mēs iesakām ļaut sandalēm izžūt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā tieši Monblāna pakājē, Augšsavojas pilsētā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsities.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.