Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8642386 4274537

Bērnu pārgājienu sandales “MH120 TW”, melnas, bērnu izmērs 6.–10.

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZAĻA
  • MELNA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu, jauno pārgājienu mīļotāju vecāku, komanda izstrādāja šīs bērnu sadales “MH120” rotaļām, skriešanai un draiskulībām saulainās dienās.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Var mazgāt veļas mašīnā 30 °C temperatūrā. Pārbaudītas 5 mazgāšanas ciklos.

Viegli uzvilkt

Divu līplentu stiprinājuma sistēma nodrošina ļoti labu atbalstu.

Izturība

Gumijas zole un stingra augšdaļa.

Saķere

Īpašs dizains un komponenti, kas nodrošina labu saķeri.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pazoles saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikātu, apaviem tika veikti laboratorijas testi, kuros novērtēja saķeri ar dažādām virsmām (gluda, nelīdzena, sausa, mitra).

Lai pārbaudītu šo testu rezultātus, mēs novērtējām arī zoles reālos apstākļos kalnos, sadarbojoties ar jauno testētāju grupu.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 40.0% Etilēna vinilacetāts, 60.0% Butadiēna gumija; Bez virsmas: 10.0% Poliuretāns, 90.0% Poliesteris; Iekšzole: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas sausā vietā bez tiešas saules staru iedarbības mēs iesakām ļaut sandalēm izžūt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā tieši Monblāna pakājē, Augšsavojas pilsētā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsities.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.