Filtri 0
Filtri 0
INOVIK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo daudzfunkcionālo sporta aksesuāru kakla un galvas aizsardzībai distanču slēpošanas aktivitāšu laikā.

Tās vieglais svars un praktiskums padara to par svarīgu jūsu aktivitāšu daļu. Atkarībā no laika apstākļiem un vajadzībām, to var valkāt kā galvas lenti, cepuri vai riņķveida šalli.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Ļoti viegls un vienkārši valkājams izstrādājums, 100% poliesteris.

Ātri žūstošs

Ātri žūstošs materiāls.

Elastīgums

To var izmantot kā galvas lenti, riņķveida šalli vai cepuri.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, tumšā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu izstrādājumus reālos apstākļos testē mūsu testētāju grupa, ko veido profesionāli instruktori un treneri, kā arī regulāri distanču slēpotāji. Mūsu apģērbiem tiek veikti arī laboratorijas testi, lai izvērtētu: krāsu izbalēšanu, mazgāšanu, traipu noturību un dzeltēšanu.

Garantija

2 Gadi