Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8609666 4178137

Sieviešu jāšanas izstāžu garpiedurkņu polo krekls, melns

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BALTA
  • MELNA / BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šo polo kreklu pieredzējušām jātniecēm, kuras meklē vieglu, sievišķīgu garpiedurkņu polo kreklu savam izstāžu apģērbam.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Materiāli izvēlēti, lai izvadītu sviedrus:sakiet ardievas sviedru pleķiem.

Kustības brīvība

Ļoti plāns un elastīgs pamatmateriāls, kas pielāgojas jūsu kustībām.

Formas veidošana

Sievišķīga piegriezuma pieguļošs polo krekls.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Šis polo krekls izstrādāts kā daļa no mūsu izstādēm paredzētā piedāvājuma un ir paredzēts izstāžu lēkšanai un iejādēm.Mūsu izsmalcināto, sievišķīgo produktu klāstā atradīsiet smalkas un elegantas detaļas.Šim polo kreklam ir balta apkakle, tādēļ to var vilkt kopā ar visu krāsu jakām.Baltajām aprocēm ir smalki sudraba rotājumi.

Detaļas un apdare:

Mēs izstrādājām šo garpiedurkņu polo kreklu ar pārdomātām detaļām un apdares elementiem.Pilnīgās piedurknes ir veidotas no izturīga, gaisa caurlaidīga tīkliņauduma.Spiedpogu aizdare uz apkakles un piedurknēm ir sudraba krāsā, lai būtu pieskaņota piedurkņu rotājumiem.

Atbilstība:

Šim polo kreklam ir pieguļošs piegriezums, lai radītu vēl sievišķīgāku izskatu un samazinātu kārtu daudzumu, un to krokošanos zem jūsu žaketes.Muguras, vēdera un piedurkņu daļas materiāli ir ļoti elastīgi, lai sniegtu maksimālu komfortu.

Kopšanas padoms:

Lai jūsu polo krekla baltās daļas ilgstoši izskatītos maksimāli labi, mēs iesakām mazgāšanas laikā izmantot “Colour catcher” salvetes.Ja nepieciešams, pirms mazgāšanas lietojiet traipu tīrītāju.Lai vienkārši atbrīvotos no burzījumu pēdām, iesakām to žāvēt uz drēbju pakaramā.Ātrā gludināšana ir viss, kas jums ir vajadzīgs.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastāns, 78.0% Poliesteris; Piedurkņu materiāls: 10.0% Elastāns, 90.0% Poliesteris; Balsts: 70.0% Kokvilna, 30.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi