Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šīs pleznas vidēji pieredzējušiem peldētājiem, kas vēlas trenēt ķermeņa augšdaļu un uzlabot savu peldēšanas tehniku.

Vai vēlaties trenēt rokas un uzlabot peldētprasmi?Roku pleznas palīdz palielināt dzinējspēku ūdenī un trenēt ķermeņa augšdaļu, palīdzot jums izdarīt pareizas roku kustības.

Pamatdaļa: 100.0% Polipropilēns; Siksna: 100.0% Silikons; Rāmis: 100.0% Stirola etilēna butadiēna stirola; Iepakojums: 100.0% Celuloze

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Viegli uzvelkamas, pateicoties plaukstu locītavu un pirksta gumijām.

Stabilitāte

Pleznu īpaši izstrādātā forma nodrošina to ergonomisku piegulumu jūsu plaukstām.

Dzinējspēks

Pleznas plašais virsmas laukums nodrošina nepārtrauktu piedziņu ūdenī.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kam paredzētas roku pleznas?

Roku pleznas ir peldēšanas aprīkojums, kas paredzēts ķermeņa augšdaļas muskulatūras attīstīšanai (rokas, plecus, krūtis, mugura).Tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu lielāku piedziņu un palielinātu peldētāja pielietotā spēka jaudu, kā arī, lai koriģētu peldētāja kustības.

Pieejami trīs pleznu izmēri:- S:jauda ++;

- M:jauda +++;

- L:jauda +++++

Vai pleznas peldot kustas?Kāpēc?

Ja pleznai ir tendence noslīdēt no rokas, kustību iespējams uzlabot, atbilstoši kustības posmam, kurā plezna izkustasPeldot ar pleznām jums būs jākoncentrējas uz atvēzienu tehniku peldēšanas laikā un sajūtām plaukstu un apakšdelmu daļās.Jūsu plaukstas un rokas ūdenī ātri ieņems vislabāko iespējamo pozīciju, lai sasniegtu maksimālu jaudu.

Pleznu izmantošana.

Roku pleznas iespējams izmantot divos veidos:1. Nostipriniet pleznu stiprinājuma siksnas ap plaukstas locītavām, lai iegūtu maksimālu stabilitāti.Šis ir ieteicamākais pleznu izmantošanas veids, uzsākot pleznu lietošanu.2. Izmantojiet pleznas bez stiprinājuma siksnām, kad esat ieguvis lielāku pieredzi; tādējādi varēsiet labāk izjust atvēziena tehniku un veikt atbilstošu kustību korekciju (plezna kustēsies vieglāk, ja izdarīsiet nepareizu manevru).

Drošība.

“Nabaiji” peldēšanas pleznām ir mīksta plastmasas malu apdare, kas palīdz novērst traumas sadursmes gadījumā, peldot baseinā.

Ieteicamais vecums un lietošana.

Roku pleznas ir piemērotas ķermeņa augšdaļas muskulatūras attīstīšanai peldēšanas laikā:- vidējas miesasbūves bērniem no 12 gadu vecuma: S izmērs

- vidējas miesasbūves bērniem no 14 gadu vecuma: M izmērs

Uzmanību: nepalieliniet slodzi pārāk strauji.Pleznu lietošanas slodze jāpalielina pakāpeniski, lai izvairītos no iespējamā plecu traumām.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt peldēšanas pleznas sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Pirms roku pleznu lietošanas nepieciešams rūpīgi iesildīties.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi