Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8502965 2472873

Pīta niršanas regulatora šļūtene “SCD Hyperflex”, 76 cm

28,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi pītu šļūteni jūsu regulatora pielāgošanai vai personalizēšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Neona rozā vai melna vidēja spiediena šļūtene, garums – 76 cm.

Izturība

Pīts neilona pārklājums (izturība un elastība) + divas šļūtenes uzmavas

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskais raksturojums

Garums: 76 cm.

Svars: 120 g.



Pirmās pakāpes savienojums: 3/8 UNF vīrišķais savienotājs. Pievelciet ar 9/16 collu uzgriežņu atslēgu (starp Eiropas 13. un 14. izmēru).

Otrās pakāpes savienojums: 9/16 UNF sievišķais savienotājs. Pievelciet ar 11/16 collu uzgriežņu atslēgu (starp Eiropas 17. un 18. izmēru).

Šļūtenes konstrukcija

Šļūtenes pamatne ir izgatavota no pretmikrobu termoplastiskā poliuretāna (TPU) poliētera.



Ārējais pārklājums: pīts neilons uzlabotai izturībai un elastībai. Spēj izturēt spēcīgāku savērpšanos, nekā standarta gumijas šļūtenes. Novērš regulatora izraisītu vilkšanas sajūtu mutē.

Kāds ir vidēja spiediena šļūtenes pielietojums?

Vidēja spiediena šļūtene (saukta arī par zema spiediena šļūteni) nodrošina tvertnē esošā gaisa (saspiests ar augstu spiedienu) padevi caur regulatora pirmo un otro pakāpi. Padotā gaisa spiediens parasti ir 8–10 bāri.

Montāžas ieteikumi

Nepievelciet pirmo pakāpi pārāk cieši. Pirmā pakāpe vairumā gadījumu ir izgatavota no hromēta misiņa, kas ir mīksts sakausējums. Pārāk stingra pirmās pakāpes pievilkšana var radīt tās bojājumus. Šļūtenes blīvgredzeni paredzēti ūdensnecaurlaidības nodrošināšanai.

Otrās pakāpes savienojumā ir iestrādāta vīrišķā daļa ar blīvgredzenu, kas nodrošina ūdensnecaurlaidību. Lai pagarinātu blīvju kalpošanas laiku, izmantojiet to eļļošanai silikona smērvielu.

Nodilums un šļūteņu nomaiņa

Atkārtota pakļaušana spiedienam no regulatora un ārējas plaisas var padarīt šļūteni trauslāku. Šāda veida nodilums, parasti nemanāms, ietekmē jūsu regulatora veiktspēju. Sliktākajā gadījumā jūsu šļūtene var salūzt, parasti, vietā, kur tā ir iespiesta.

Regulāri pārbaudiet savas šļūtenes un nomainiet tās, ja ir pamanāmas plaisas.

Nomainiet šļūtenes vismaz reizi 5 gados.

Regulatoru apkope

“Subea-Tribord” iesaka veikt regulatora apkopi ik pēc diviem gadiem un vizuālu pārbaudi vismaz vienu reizi gadā. Abas šīs pārbaudes ir jāveic “Subea-Tribord” sertificētā darbnīcā.

Apkopi ieteicams veikt arī pēc intensīvas niršanas sezonas (vairāk par 100 niršanas reizēm) vai pēc ilga dīkstāves laika.

Pārbaudes laikā šļūtenes tiks pārbaudītas un, ja nepieciešams, nomainītas.

Regulatoru kopšana

Nekad neizmantojiet šķīdinātājus vai ogļūdeņraža bāzes produktus, lai pašrocīgi veiktu regulatora tīrīšanu vai eļļošanu. Nekad neizmantojiet izsmidzināmos aerosolus, jo izsmidzināšanas gāze var izraisīt plastmasas daļu bojājumus.

Lai pagarinātu blīvju kalpošanas laiku, izmantojiet to eļļošanai silikona smērvielu.

sastāvs

sastāvs

Aizsargpārklājums: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Kniede: 100.0% Misiņš

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ir svarīgi uzglabāt niršanas aprīkojumu vietā, kur tuvumā neatrodas ozonu izdalošas iekārtas. Uzglabājiet aprīkojumu sausā vietā un sargājiet to no karstuma avotiem un tiešu saules staru iedarbības.

Lietošanas ierobežojumi

Niršanai nepieciešama sertificēta instruktora sertifikācija.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu tehniskais partneris: “Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs) atrodas “Decathlon” ūdens sporta veidu centrā Hendajā, Francijā. Centrs izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu visa gada garumā. Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā: sākot no projekta izstrādes posma ar komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem, visa gada garumā).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Turklāt visi “Subea” regulatori ir izstrādāti, veicot tām lietošanas un ērtuma pārbaudes (statisko, dinamisko un biomehānisko analīzi), ko veic “DAN Europe” kā speciālists un neatkarīgs konsultants. *“DAN Europe” (Eiropas nirēju trauksmes tīkls) ir starptautiska bezpeļņas medicīnas un pētījumu organizācija, kas rūpējas par nirēju drošību un veselību.