Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8646556 4312538

Tiešās sistēmas šļūtene niršanas peldspējas kompensatoram “SCD”, 76 cm, melna

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Subea” dizaina komanda izstrādāja šo tiešās sistēmas šļūteni jūsu regulatora savienošanai ar peldspējas kompensatora vesti.

PRIEKŠROCĪBAS

Elastīgums

Pielāgojama visām regulatoru pirmajām pakāpēm un peldspējas kompensatoriem.

Izturība

Mīksta un ilgmūžīga tiešās sistēmas šļūtene. Garums: 76 cm

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskais raksturojums

Garums: 76 cm

Pirmās pakāpes savienojums: 3/8 UNF vīrišķais savienotājs. Pievelciet, izmantojot 9/16 collu uzgriežņu atslēgu (starp 13. un 14. Eiropas izmēru).

Tiešā sistēma: QD tipa sievišķais savienotājs (ātrā atvienošana).

Ārējais pārklājums: gumija.

Montāžas ieteikumi

Nepievelciet pirmo pakāpi pārāk cieši. Pārāk cieša pievilkšana var radīt no hromēta misiņa (mīksts sakausējums) izgatavotās pirmās pakāpes bojājumus. Šļūtenes gredzenblīves paredzētas ūdensnecaurlaidības nodrošināšanai.

Blīvju eļļošanai, lai pagarinātu to kalpošanas laiku, izmantojiet silikona smērvielu.

Šļūteņu nodilums un nomaiņa

Atkārtota pakļaušana spiediena ietekmei un plaisas var padarīt šļūteni trauslāku. Šāda veida nolietojums, ko parasti var nepamanīt, ietekmē jūsu regulatora veiktspēju. Sliktākajā gadījumā jūsu šļūtene salūzīs; parasti tas notiek vietā, kur tā ir iespiesta.

Regulāri pārbaudiet savas šļūtenes un nomainiet tās, ja tiek konstatētas plaisas.

Veiciet šļūteņu nomaiņu ik pēc 5 gadiem.

Regulatoru apkope

“Subea–Tribord” iesaka veikt regulatora apkopi ik pēc diviem gadiem un vizuālu pārbaudi vismaz vienu reizi gadā. Šīs divas pārbaudes veicamas “Subea–Tribord” sertificētā darbnīcā.

Apkopi ieteicams veikt arī pēc intensīvas niršanas sezonas (vairāk par 100 niršanas reizēm) vai pēc ilga dīkstāves laika.

Regulatoru kopšana

Nekad neizmantojiet šķīdinātājus vai ogļūdeņraža bāzes produktus, lai pašrocīgi veiktu regulatora tīrīšanu vai eļļošanu. Nekad neizmantojiet izsmidzināmos aerosolus, jo izsmidzināšanas gāze var radīt plastmasas daļu bojājumus.

Produkta garantijas

“Subea Tribord” produktiem ir divu gadu garantija (atkarībā no konkrētajiem juridiskajiem apstākļiem katrā valstī) no pārdošanas datuma un divu gadu (atkarībā no konkrētajiem juridiskajiem apstākļiem katrā valstī) slēptu defektu likumā noteikta garantija no defekta atklāšanas brīža.

Mūsu produkti ir izstrādāti brīvā laika sporta veidiem, nevis profesionālam lietojumam.Garantija neattiecas uz bojājumiem, kurus radījis trieciens vai nepareiza lietošana vai liels nolietojums.

sastāvs

sastāvs

Gaisa kamera: 100.0% Sintētiskais kaučuks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ir svarīgi uzglabāt niršanas aprīkojumu vietā, kur tuvumā neatrodas ozonu izdalošas iekārtas. Uzglabājiet aprīkojumu sausā vietā un sargājiet to no karstuma avotiem un tiešu saules staru iedarbības.

Lietošanas ierobežojumi

Niršanai nepieciešama sertificēta instruktora sertifikācija.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi