Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD Kods. 8586775 4027095

Vīriešu regbija apavi sausiem mākslīgajiem segumiem “Advance R500”, melni/pelēki

45,00 €
35,00 €
-22%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komanda ir izstrādājusi šos apavus, kas īpaši piemēroti centra aizsargiem, centra uzbrucējiem, malējiem spēlētājiem un aizmugures spēlētājiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Šie apavi ir paredzēti platām pēdām.

Saskare ar bumbu

Uzlabota sajūta, kā otrā āda.

Saķere

Zole ir aprīkota ar apaļām radzēm laukumiem ar velēnas vai mākslīgo segumu.

Griezuma komforts

Zamšādas iekšējā odere nodrošina optimālu komforta sajūtu.

Griezums

Odere nodrošina potītes atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Advance 500 — stāsts par dizainu

Apavu modelim Advance 500 ir trīs gadus sena vēsture. Viss sākās ar vēlmi piedāvāt pieredzējušiem spēlētājiem augstas kvalitātes ērtus un izturīgus apavus, kas nodrošina atbalstu un atbilstu viņu līmeņa spēles prasībām. Lai izstrādātu šādus apavus, mūsu dizaina komanda sadarbojās ar mūsu vēstniekiem un Decathlon darbiniekiem, kuri spēlē regbiju. Pēc vairāk nekā desmit prototipu izveides mēs ar prieku piedāvājam jums šos daudzpusīgos apavus.

Jūsu komforts ir mūsu prioritāte.

Izstrādājot apavus Advance 500, mēs galveno uzmanību pievērsāmvalkātāja komfortam. “Mēs izmantojām skeneri, lai izmērītu 700 regbija spēlētāju — bērnu un pieaugušo — pēdas Lilles apvidū. Konstatējām, ka regbija spēlētāju pēdas ir par vienu izmēru lielākas nekā vidēji Eiropā,” stāsta Offload produktu inženieris Rafaēls. Iegādājieties par vienu izmēru lielākus apavus, lai būtu vieta biezām zeķēm, un ņemiet vērā, ka mača laikā pēdas var pietūkt.

Apavos ir apvienots atbalsts, vieglums un izturība

Jau no pirmā acu uzmetiena var secināt, ka šie ir daudzfunkcionāli apavi. Priekšējā daļa ir elastīga un mīksta, kas uzlabo veiklību un ātrumu. Aizmugures daļa ir izturīga.Tā ir stiprināta, lai nodrošinātu atbalstu. Oderējums papildina atbalsta sajūtu, savukārt stingrā zole ir dabiski izliekta.

Bumbas vadība

Apavi Advance 500 ir izgatavoti no smalka materiāla, kas atgādina otro ādu, nodrošinot uzlabotu bumbas izjūtu. Šo sajūtu uzlabo radzes apavu priekšpusē, kas uzlabo saķeri, sperot bumbu.


sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 85.0% Poliuretāns, 15.0% Poliesteris; Iekšzole: 30.0% Poliuretāns, 70.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Glabājiet apavus sausā vietā. Izņemiet tos no somas.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi