Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD Kods. 8586778 4027126

Vīriešu regbija apavi “Impact R500 SG8”, ar radzēm mīksta seguma laukumiem

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / SMILŠKRĀSA
  • ZILA / SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komanda izstrādāja šos apavus īpaši sarežģītiem regbija spēles paņēmieniem.

PRIEKŠROCĪBAS

Amortizācija

Zolei ir Poron pārklājums uz papēža un pēdas, kas nodrošina papildu komfortu.

Stabilitāte

Divu līmeņu auklu aizdare nodrošina, ka tie paliek kājās grupu cīņu laikā.

Saķere

Zole ar astoņām radzēm nodrošina izcilu atbalstu uz mīkstas virsmas.

Lietotāja komforts

Bieza, elastīga virsa rūpējas, lai pēdas priekšējā daļa justos patīkami un ērti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Impact 500 — konstrukcijas stāsts

Modelim Impact 500 ir trīs gadus sena vēsture. Mēs gribējām piedāvāt regbija spēlētājiem kvalitatīvus, ērtus un izturīgus zābakus, kas ir piemēroti prasīgajam sporta veidam. Lai izstrādātu šādus apavus, mūsu dizaina komanda sadarbojās ar mūsu vēstniekiem un Decathlon darbiniekiem, kuri spēlē regbiju. Pēc darba trīs gadu garumā un vairāk nekā desmit prototipu izstrādes beidzot varam piedāvāt jums šos zābakus.

Jūsu komforts ir mūsu prioritāte.

Izstrādājot Score 900, galveno uzmanību pievērsāmvalkātāja komfortam. “Mēs izmantojām skeneri, lai izmērītu 700 regbija spēlētāju — bērnu un pieaugušo — pēdas Lilles apvidū. Konstatējām, ka regbija spēlētāju pēdas ir par vienu izmēru lielākas nekā vidēji Eiropā,” stāsta Decathlon produktu inženieris Rafaēls. Pēc tam izmantojām šīs izpētes rezultātus, lai izstrādātu maksimāli ērtus zābakus.

Šie apavi ir konstruēti sadarbībā ar profesionāļiem.

Mēs izstrādājām šos apavus sadarbībā ar kolēģiem-regbija spēlētājiem, kā arī ar profesionāliem spēlētājiem Francijas līgā Top 14. Šiem spēlētājiem ir augstas prasības un zinoša pieeja produktu izstrādei. Impact 500 izturēja mūsu lietotāju testus, kas tika izstrādāti kopā ar ekspertu līmeņa spēlētājiem, kuri sacenšas reģionālā, valsts un profesionālā līmenī.

Šie apavi ir īpaši izstrādāti uzbrukumam.

Noapaļotā, izturīgā zābaku priekšējā daļa nodrošina optimālu aizsardzību pret triecieniem. Papildu ieliktņi malās darbojas kā vairogs, lai vēl vairāk uzlabotu drošību. Stingrā zole nodrošina atbalstu, atsperoties no zemes.

Daudzpusība un saderība

Jūs varat pielāgot saķeres līmeni, lai apavi atbilstu laukuma apstākļiem, izmantojot Offload alumīnija 11/13/15/18/21 mm ieskrūvējamas radzes, kas pieejamas Decathlon.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 90.0% Poliuretāns, 10.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi