Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izveidojām šos šortus ar sievišķīgu piegriezumu regulārai spēlēšanai (divas līdz trīs reizes nedēļā). Ērti un viegli: lieliskas priekšrocības!

Vai meklējat vieglus, ērtus, sievišķīgus šortus? Elastīgie ieliktņi kājstarpē nodrošina lielisku pārvietošanās brīvību laukumā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Elastīgi pie kājstarpes, lai iegūtu lielāku komfortu spēles laikā.

Bremzēšanas pretestība

Materiāls ir izturīgs pret raušanu un ķeršanos.

Lietotāja komforts

Plašajai elastīgajai jostasvietai ir savelkama aukla, lai šorti turētos vietā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viegls, tomēr izturīgs audums.

Tieši par to ir šis šortu klāsts: kā izveidot šortus, kas ir tikpat gaiši kā vasaras šorti, bet ir pietiekami izturīgi, lai noturētos regbija laukumā. Šie šorti ir tieši tādi, kas padara tos par būtisku jebkura spēlētāja komplekta sastāvdaļu. Platais elastīgais ieliktnis ir arī lieliska jauna iezīme. Tas nodrošina ērtu atbalstu visā treniņa laikā.

Šorti, kurus radījusi partneru komanda.

Sieviešu apģērbu klāsts (šorti un sporta krekli) ir izstrādāti sadarbībā ar mūsu tehniskajiem partneriem no LMRCV. Šis klubs, kā Lilles lielpilsētas galvenā komanda, ir sieviešu Elites 1. līgas dalībnieks un ir iekļāvis vairākas sievietes Francijas regbija izlasē. Lai varētu izstrādāt izturīgus produktus, kas apmierinātu spēlētāju nepieciešamākās vajadzības, mēs nolēmām sadarboties ar šīm spēlētājām, kuras laukumā izliek visu savu enerģiju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi