Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālistu komanda ir izstrādājusi šo aizsargcepuri, lai nodrošinātu labāku aizsardzību treniņos un spēlēs arī profesionāliem spēlētājiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Stabilitāte

Aizsargcepurei ir saites aizmugurē, un ideālu atbilstību nodrošina zoda siksna.

Aizsardzība pret triecienu

Lielie polsteri atbilst regbija standartiem par to blīvumu un biezumu.

Lietotāja komforts

Caurumi virs ausīm, lai neietekmētu dzirdi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsargcepures pareizā izmēra izvēle

Lai nodrošinātu efektīvu aizsardzību, aizsargcepurei ir jāpiegulst galvai, neierobežojot kustības. Tā nedrīkst traucēt kustēties, kā arī nedrīkst ierobežot redzamību.

Saites ir sasienamas aizmugurē, un zoda siksnu var pielāgot ideālai atbilstībai.

Sapratāt? Tālāk sniegts izmēru ceļvedis, kura pamatā ir galvas lielums.

XS: 52–53 cm

S: 54–55 cm

M: 56–57 cm

L: 58–59 cm

XL: 60-61 cm

Ekipējums, kas nekad neapdraudēs jūsu drošību.

Mūsu galvenais mērķis ir efektīva aizsardzība. Lai gan preces, modeļi un sajūtas var atšķirties atkarībā no spēles stila, mūsu produktu nodrošinātais aizsardzības līmenis nekad nemainīsies.

Ko tas tieši nozīmē?

Mūsu aizsargcepure nodrošina tādu aizsardzības līmeni, kas atbilst starptautisko regbija standartu prasībām. Kas ir izmainīts?

Modelis: ja jums patīk būt barā, jums patiks šī cepure ar lielajiem polsteriem.

Kopīgi izstrādāts modelis

Lai nodrošinātu komfortu un efektīvu aizsardzību visos līmeņos, dažādās produkta izstrādes fāzēs mūsu komanda sastrādājās ar TOP 14 spēlētājiem: Juandri Krīgeru, Bernardu Lerū, Ediju Ben Arū un Džonatanu Visņevski.

Cepuri pārbaudīja aptuveni desmit profesionāli spēlētāji.

Mūsu dizaina speciālistu komandai ir daži padomi par to, kā rūpēties par aizsargcepuri un arī par savu seju.

“Lai aizsargcepuri notīrītu, to var nožāvēt un noskalot ar ūdeni. Taču nekādā gadījumā nežāvējiet to veļas žāvētājā. Tas sabojās cepures formu. Laiku pa laikam aizsargcepuri var izmazgāt veļas mazgājamajā mašīnā. Tikai obligāti aizveriet siksnas līplenti. Aizsargcepure, protams, ir noderīga aizsardzībai pret triecieniem un reizēm arī pēc traumas.

CE marķējums

CE marķējums (spēkā kopš 1993. gada) ir galvenā norāde par ražojuma atbilstību ES tiesību aktiem un tas nodrošina brīvu preču apgrozījumu Eiropas tirgū.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā vietā un sargāt no mitruma.

Lietošanas ierobežojumi

Īpaši regbija spēlēm apstiprināts produkts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbilst starptautisko regbija standartu prasībām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Izstrādāta, sadarbojoties ar tehniskajiem partneriem Bernardu Lerū un Ediju Ben Arū (French international), un Juandri Krīgeru (South African international). Mūsu tehniskie partneri to ir valkājuši Francijas regbija TOP 14 čempionātā.