Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD Kods. 8540547 2841448

Vīriešu regbija apakškrekls "R500", melns

15,00 €
12,00 €
-20%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs radījām šo izturīgo apakškreklu jaunajiem regbija spēlētājiem valkāšanai treniņos un spēlēs vēsos vai aukstos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Vieglais, gaisu caurlaidīgais audums efektīvi aizvada sviedrus.

Kustības brīvība

Piegulošs modelis no elastīga auduma nodrošina kustību brīvu spēlējot.

Bremzēšanas pretestība

Audums ir izturīgs pret raušanu un berzi.

Siltums

Mīkstais, ķemmētais audums krekla iekšpusē saglabā ķermeņa siltumu.

Saķere

Ir pievienotas silikona svītras uz apakšdelmiem, lai uzlabotu bumbas noturību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc valkāt pamatslāni?

Apakškrekls ir piegulošs un saglabā ķermeņa siltumu. Ziemā tas būs labākais sabiedrotais cīņā pret aukstumu ērtos treniņos. Kreklam jābūt piegulošam, lai tas aizturētu vēju. Apakškrekla elastīgais audums nodrošina kustību brīvību. Audums aizvada sviedrus, tādēļ treniņš nesagādās diskomfortu.

Kādēļ garroku apakškrekls R500 ir piemērots tieši regbija spēlētājiem?

Šis apakškrekls ir ideāli piemērots regbija spēlētājiem. Tā šuves ir īpaši noturīgas pret slodzi. Arī pamata audums ir īpaši izvēlēts šim mērķim. Tas ir elastīgs, bet noturīgs pret vilkšanu, un treniņu laikā gūtie skrāpējumi audumu nesabojās. Piedurknes ir papildinātas ar silikona aprocēm. Tās uzlabo saķeri un palīdz noķert bumbu.

Apakškrekls, produktu komanda, tehniskie partneri:

Mūsu dizaina speciālistu komandu veido produktu menedžeris, inženieris, apģērbu dizaineris un stila dizaineris. Viņi paļāvās uz mūsu tehnisko partneru no OMR (Olympique Marcquois Rugby - Fédérale 2) un LMRCV (Rugby Villeneuve d'Asq - Honneur) atsauksmēm. Mūsu partneri palīdz uzlabot mūsu produktus, iesaistoties visos izstrādes procesa posmos, un pārbauda bumbas, atdarinot īstus spēles apstākļus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi