Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • BALTA
  • SARKANA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgie darbinieki izstrādāja šos regbija šortus regbija spēlēšanai vienu vai divas reizes nedēļā.

Šo izturīgo un ērto šortu kabatās var ievietot spēlētāja zobu kapi, trenera svilpi un tiesneša kartītes. Šie praktiskie šorti ir piemēroti valkāšanai uz laukuma vai ārpus tā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā 40 °C. Ātri žūstoši.

Daudzpusība

Kabatas var izmantot piederumu ievietošanai.

Bremzēšanas pretestība

Izvēlētais materiāls un nostiprinātās šuves uzlabo izturību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Šorti “R100” klasiskam regbija skolas ekipējumam.

Šorti “R100” ir šī apģērba klāsta klasika. Tie ir valkāti un pārbaudītu daudzu gadu garumā, kā arī uzlaboti pirms katras sezonas. To priekšrocība ir izturība un vieglums labākam komfortam. Šorti ir ideāli piemēroti iesācējiem un regbija skolu dalībnieku ekipējumam. Ir pieejami 4 krāsu šorti dažādu klubu vajadzībām. Pēc tam uz šortu kreisās staras var ērti pievienot logotipu.

Universāli vissezonas šorti.

Šorti “R100” ir ideāli piemēroti valkāšanai uz laukuma un ārpus tā. Sānu kabatās var glabāt mazus priekšmetus. Noderīgi instruktoram vai sānu līniju tiesnesim. Šorti ir diezgan īsi, kas ir priekšrocība vasarā. Tos var valkāt treniņa laikā, kā arī pirms un pēc tam visur, kur dodaties.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 40 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemēroti spēlēm: iestrādātas kabatas.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi