Filtri 0
Filtri 0
Display filters
20 Produkti

 

RAGAVAS

Ziemā ragavas sagādā bērniem tik daudz prieka! Traukšanās lejup no kalna ir viens no iecienītākajiem bērnu ziemas sporta veidiem. Tādēļ esam iekļāvuši mūsu klāstā dažāda tipa ragavas gan pašiem mazākajiem, gan arī lielākiem bērniem. Mūsu veikalā ir pieejamas kamanas bez sliedēm, lai bērns varētu ērti vizināties pa nelīdzenu sniegu. Tāpat šeit atradīsiet arī tradicionālās ragavas ar sliedēm – īsta klasika, kas patīk visiem bērniem. Iegādājieties visu nepieciešamo brīnišķīgai atpūtai un sportam pie dabas vienuviet!

Koka vai plastmasas bērnu ragavas – obligāts ziemas sezonas aksesuārs

Pieaugušie ne vienmēr priecājas par aukstumu, salu un sniegu, kas ierodas līdz ar ziemas iestāšanos, taču bērniem tas ir pasakains laiks! Ieraugot pirmās sniegpārslas, kas maigi krīt no debesīm uz pelēkās zemes, mūsu atvases nevar vien sagaidīt brīdi, kad varēs paķert savas bērnu ragaviņas un doties baudīt ziemas priekus. Braukšana ar ragavām lejup no kalna patiesi ir viņu mīļākais ziemas sporta veids. Taču mēs, vecāki, tikmēr varam priecāties, ka bērni pavada daudz laika svaigā gaisā. Tāpat ragavas lieti noderēs, lai aizvestu bērnu uz bērnudārzu vai skolu, vai vienkārši dotos pastaigā – ziemas izklaidēm ar ragavām ne vienmēr ir nepieciešams kalns. Lai braukšana no kalna būtu ne tikai jautra, bet arī droša, ziemas prieku baudīšanai ir nepieciešams atbilstošs inventārs. 

Mēs, Decathlon.lv, zinām, ka, lai izbaudītu ziemas priekus, ir nepieciešamas kvalitatīvas ragavas. Mūsu preču klāstā atradīsiet gan koka, gan piepūšamās, ganplastmasas ragavas, kas izgatavotas no augstvērtīgiem materiāliem un kalpos jums gadiem ilgi. Tas varētu īpaši interesēt vecākus, kuru ģimenē aug vairāki bērni. Mēs iesakām izvēlēties uzticama ražotāja izgatavotas ragavas – tās parasti ir izturīgas un nodrošina ilgāku kalpošanas laiku. Rūpējoties par to, lai mazie varētu nodoties ziemas izklaidēm, mēs piedāvājam dažādas ziemas preces. Pavisam maziem bērniem varat izraudzīties ragavu modeli bez sliecēm, kas aprīkots ar rokturiem. Šādas ragavas izmantojamas drīzāk kā paliktņi un vienmērīgi slīd lejā no kalniņa. Savukārt lielākiem bērniem mūsu klāstā pieejamas ragavas ar stūri un bremzēm. Šīm ragavām ir ērts sēdeklis, kā arī tās ir aprīkotas ar stabilu atzveltni, lai braucējs nokļūtu no viena punkta otrā, izbaudot  maksimālu komfortu.

Ragavas – piepūšamās, koka un plastmasas ragavas ziemas priekiem Decathlon.lv

Ziemas laikā ragavas tiek izmantotas dažādos veidos, tāpat arī ir pieejami vairāki ragavu veidi. Iegādājoties ragavas, jāņem vērā vairāki faktori. Pirmkārt, ir svarīgi saprast, kādam mērķim ragavas tiks izmantotas, tāpat  izvēli ietekmēs arī braucēja svars. Turklāt  nedrīkst aizmirst arī par bērna vecumu – ideālajām ragavām ir jānodrošina gan bērna drošība, gan piemērota vadāmība un bremzēšanas iespējas. Šeit palīgā nāks stūre vai rokturis – tādējādi bērna šļūcamais ļaus viņam vizināties pa sniegu daudz kontrolētākā veidā. Turklāt papildu ērtībai un drošībai ieteicams dot priekšroku ar atzveltni un rokturi aprīkotām ragavām, lai brauciena laikā bērnam ir, kur pieturēties vai atspiesties. 

Mūsu klāstā ir pieejama visdažādāko ragavu kolekcija – braucamrīki, kas izgatavoti atbilstoši visaugstākajiem standartiem, turklāt par zemām cenām! Visām mūsu piedāvātajām ragavām raksturīga izturība un augsta kvalitāte. Koka ragavas ir īsta klasika – viens no pieprasītākajiem ragavu veidiem Decathlon.lv. Tomēr jūs varat pilnībā uzticēties arī atzītu ražotāju piepūšamajām un plastmasas ragaviņām – tās nereti ir  piemērotas izmantošanai vietās, kur neder nekas cits, piemēram, braukšanai pa izteikti nelīdzenām virsmām vai nelielu sniega kārtu. Pievērsiet uzmanību arī mūsu piedāvātajiem piederumiem – bremzēm, rokturiem, auklām un sēdekļiem. Ar tiem varēsiet ne tikai patīkamāk izbaudīt ziemas priekus, bet tie lieti noderēs arī ragavu pārvietošanai un vilkšanai. Starp citu – izmantot ragavas var arī pieaugušie. Mūsu piedāvājumā ir iekļautas arī mammām un tētiem piemērotas ragavas. To maksimālā kravnesība ir pietiekami liela, lai ragavās varētu braukt vecāks kopā ar bērnu. Tomēr, ja reiz atrodaties uz kalna, varat nodoties kalnu slēpošanai vai snovbordam, kamēr jūsu atvases bauda dzīvi uz ragavām. Lai jūsu ģimenei jautra ziema!