Filtri 0
Filtri 0
OXELO Kods. 8759973 4579059

Bērnu rollerskrituļslidas “Quad 100”, tumši zilas

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / BALTA / SMILŠKRĀSA
  • TIRKĪZA / BALTA / SMILŠKRĀSA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Jūsu bērnības rollerskrituļslidas ir atkal klāt.Piedāvājiet bērnam jūsu bērnības braukšanas prieku ar šīm skrituļslidām.

PRIEKŠROCĪBAS

Griezuma komforts

Ieliktnis ar biezām putām ērtākai braukšanai.

Slīdēšanas kvalitāte

54 x 32 mm riteņi un 5 ABEC gultņi nodrošina izcilu slīdēšanas efektivitāti.

Saķere

Gumijas riteņi un bremzes slidošanai bez buksēš., kā arī efektīvai bremzēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kam ir paredzētas šīs bērnu rollerskrituļslidas?

Termini rollerskrituļslidas un divrindu skrituļslidas apzīmē vienu un to pašu.



“Quad 100”, ko sauc arī par fitnesa skrituļslidām, galvenokārt ir universālas skrituļslidas, kas paredzētas, lai bērns tās vilktu, mācoties slidot vai laiku pa laikam trenējoties.Dizaina izstrādes laikā komforts ir pirmajā vietā. Tāpēc jūsu bērns var pilnībā koncentrēties uz to, cik jautri ir skrituļot.

Šo apavu ar riteņiem retro stils ir kā sveiciens 80. gadu rollerskrituļslidām.

Kāda ir atšķirība starp fitnesa rollerskrituļslidām un mākslinieciskās dejas slidām?

Nevarat izvēlēties starp šo modeli un mākslinieciskās dejas slidām ar papēdi? Mākslinieciskās slidas ir izgatavotas atšķirīgi. Tās ir augstākas, ar nelielu papēdi un bremzes ir tuvāk grīdai. To konstrukcija ir paredzēta mākslinieciskās dejas skrituļslidošanas sportam. Fitnesa rollerskrituļslidas ir universālas slidas, kas piemērotas braucieniem pa pilsētu, skrituļslidošanas disko vai retai deju reizei. Tās ir tikpat ērtas kā sporta kurpes, bet ar pievienotiem riteņiem.

Kāds aizsargaprīkojums ir nepieciešams, sākot braukt ar skrituļslidām?

Visos slidošanas sporta veidos kritieni ir daļa no mācību procesa (pat pieredzējušiem slidotājiem). Lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību, mēs iesakām valkāt ceļu aizsargus, plaukstu locītavu aizsargus un ķiveri, kā pašu nepieciešamāko. Elkoņu aizsargi, tāpat kā polsterēti šorti arī var būt noderīgi, it īpaši tad, ja vēl neesat ieguvis stabilitāti. Pat ja tas neizskatās īpaši stilīgi, locītavas būs jums pateicīgas.

Kā tiek izgatavotas “quad” skrituļslidas?

Zābaks: sintētisks poliuretāns (PU).

Bremzes: Poliuretāns (neatstāj pēdas uz grīdas seguma).

Rāmis/platforma: pret triecieniem noturīgs polipropilēns (PP).

Riteņi: liets PU.

Šīs skrituļslidas atbilst standarta EN 13899 prasībām. Kas ir iekļauts standarta garantijā?

Eiropas standartā EN 13899 ir definētas prasības attiecībā uz riteņu sporta aprīkojumu un skrituļslidām.

Šajā standartā ir norādītas drošības prasības, kā arī testēšanas metožu, marķējuma un norādītās informācijas specifikācijas, kuru mērķis ir samazināt traumu rašanās risku.

Kā nomainīt nodilušas daļas?

Rezerves daļas (54 mm riteņi, ABEC 5 vai ABEC 7 gultņi) ir pieejamas veikalā un tiešsaistē.



Ieteicams regulāri apgriezt riteņus, lai tie nodiltu vienmērīgi. Tas pats attiecas uz bremzēm: ja pārslēgsities starp kreisās un labās puses bremzēm, tās nodils vienmērīgāk, un to darbmūžs paildzināsies.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 60.0% Poliuretāns, 30.0% Etilēna vinilacetāts, 10.0% Poliesteris; Zole: 100.0% Alumīnijs; Riteņi: 70.0% Poliuretāns, 30.0% Polipropilēns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ieteicams glabāt slidas siltā, sausā vietā. Pēc lietošanas nežāvējiet atklātas liesmas tuvumā vai tiešā saskarē ar siltuma avotu.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzētas lietošanai skrituļslid. parkos vai rollerderbijā.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi, izņemot nodilstošas daļas (riteņus, gultņus, bremzes).