Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs radījām šo putu rulli jūsu pilates nodarbību dažādošanai, papildināšanai un pastiprināšanai.Izmantojams arī pašmasāžai.

Šis produkts ir uzlabots, ieklausoties jūsu atsauksmēs.Blīvais putu materiāls laika gaitā nesaplok.Izmēģiniet to. Garums:90 cm. Diametrs:15 cm.

Putas : 100.0% Putots EVA

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Dažādojiet savas pilates pozas, samazinot ķermeņa stabilitāti.

Lietotāja komforts

15 cm biezums pasargās jūs no sāpēm vingrošanas laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izmantot šo pilates rulli?

Šis rullis sniegs jums pilates vingrojumiem nepieciešamo nestabilitātes līmeni.Jūs varat to izmantot vairākos veidos, lai dažādotu izpildāmos vingrojumus un padarītu treniņus intensīvākus:- Apguļoties uz tā, jūs izmantosiet balsta muskulatūru, lai saglabātu centrētu pozīciju.- Balstoties uz plaukstām, jūs padarīsiet sarežģītākus planka un sānu planka vingrojumus.- Novietojot to zem pēdām augšstilbu pacelšanas vingrojuma laikā, jūs intensīvāk attīstīsiet šķērsmuskuļus.

Kādiem vingrojumiem paredzēts mans mini putu rullis?

Nezināt, ar kādu vingrojumu sākt vai kā ieņemt pareizu ķermeņa pozu?Ieskatieties turpmāk tekstā izvietotajā lietotāja ceļvedī.Mūsu komanda sadarbībā ar kvalificētiem treneriem ir izstrādājusi īpašu treniņapmācības programmu, lai jums palīdzētu.Bezmaksas plakātā, kuru varat lejupielādēt, apmeklējot lietotāja ceļvedi, attēloti vairāki vingrojumi, kurus varat veikt, izmantojot šo piederumu.

Kā izvēlēties atbilstošāko putu rulli?

Abi mūsu putu ruļļi ir izgatavoti no viena un tā paša augsta blīvuma putu materiāla un ir vienlīdz ilgizturīgi.Izvēlieties mazāko no tiem, ja vēlaties to ņemt līdzi izmantošanai pēc jūsu pilates nodarbībām

Ja jums ir pieejamas pietiekami plašas telpas, piemērotāks būs lielākā izmēra rullis, jo tas nodrošina optimālu muguras atbalstu un ar to varēsiet veikt vairāk vingrojumu.

Īpašas atzīmes:

Izaiciniet sevi — novietojiet to zem pēdām, veicot kāju pacelšanas vingrojumu, un atkārtojiet vingrojumu 15 papildu reizes.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neuzglabāt siltuma avotu tuvumā, sargāt no tiešiem saules stariem.Nenovietojiet uz tā smagus priekšmetus.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izgatavots no materiāliem, kas garantēti nesatur kaitīgas vielas.Mēs regulāri veicam arī izmēra testēšanu, lai pārliecinātos, ka putu materiāls piederuma lietošanas laikā nesablīvējas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Jūs varat uz tā balansēt vingrojumu izpildes laikā.Ideāli piemērots plakana vēdera iegūšanai vai uzturēšanai,” Emīlija, “Decathlon” kliente.