Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8526538 2650483

Koka vingrošanas nūja

7,00 €
Ar nodokļiem
  • Koka vingrošanas nūja
Krāsa: SMILŠKRĀSA
  • SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izstrādājuši šo koka nūju zemas intensitātes aktivitātēm, lai uzlabotu jūsu locītavu kustīgumu!

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Viens piederums, lai precīzi, kontrolēti un vienmērīgi trenētu kustīgumu.

Stabilitāte

Palīdz, ja ir grūti saglabāt līdzsvaru, veicot izklupienus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts izmantot nūju?

Pārlieku bieži sporta treniņos aizmirst par kustīgumu. Tomēr nepietiekami trenēts kustīgums var patiešām ierobežot kustības.

Labs kustīgums turklāt nodrošina kustības diapazonu un precizitāti, kas ir nepieciešama, lai negūtu traumas.

Jūs varat atspiesties uz nūjas, lai nenokristu. Izmantojiet to, lai tehniski pareizi veiktu pietupienus, turot muguru taisni, vai veiciet simetriskas kustības, attīstot kreiso un labo pusi.

Kādus vingrojumus var veikt ar šo nūju?

Nezināt, ar kuru vingrojumu lai sāk vai kā izpildīt vingrojumus pareizi? Ieskatieties “Domyos” vietnē. Mūsu dizaina komanda un kvalificētie sporta treneri ir izveidojuši servisa pakalpojumu, lai palīdzētu jums. Vietnē ir pieejams ap duci bezmaksas video ar vingrojumiem, kurus jūs varat veikt, izmantojot šo piederumu.

Vai zinājāt?

Kā pareizi stiept muskuļus?

Stiepieties lēnām un uzmanīgi, koncentrējoties uz muskuli, kuru vēlaties atbrīvot. Noturiet iestiepumu 30 sekundes, vienlaikus dziļi elpojot, stiepšanās laikā neveiciet asas kustības.



Kāpēc vēlams izstaipīt muskuļus?

Ir būtiski izstaipīt muskuļus katru dienu. Jo elastīgāki būs jūsu muskuļi, jo efektīvāk tie darbosies, kā arī mazināsies sāpju sajūta un traumu risks.



Cik bieži ir jāizstaipa muskuļi?

Katru dienu 5 līdz 10 minūtes, lai saglabātu lokanību.

Bonuss

Lai labāk ieklausītos savā ķermenī, stiepšanās laikā aizveriet acis. Nūja palīdzēs nodrošināt, ka jūs izpildāt vingrojumus pareizi.

sastāvs

sastāvs

Rokturītis: 100.0% Koks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabāt horizontāli tīrā, sausā vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem. <br /> Glabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25 °C.<br /> Nenovietot karstuma avotu tuvumā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ražota no materiāliem, kas nesatur kaitīgas vielas. Mēs testējam produktu, lai pārbaudītu tā izmēru, taisnumu un izturību pret UV stariem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Šī nūja ir patiešām laba. Ļoti praktiska fiziskām aktivitātēm, kurās ir jāizmanto rokas. Ja ir savilkti pleci, nūja padarīs patiešām labu darbu, trenējot muskuļus. Tā ir lieliska, jo sāpes pazūd. Silti iesaku ☺️☺️” Sandra, “Decathlon” kliente