Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8514855 2459797

Pieaugušo silti, sasienami jātnieku zābaki “500”, melni

55,00 €
27,00 €
-50%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri radīja šos mīkstos, izturīgos jātnieku zābakus no sintētiska materiāla, lai jūs varētu parādīt savu labāko sniegumu aukstā laikā!

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Pateicoties aizdarei mugurpusē, zābakus var vieglu uzvilkt, neatsienot auklas.

Izturība

Ļoti izturīgs sintētisks materiāls un šūta zole.

Saķere

Pateicoties rievotai zolei, laba saķere ar kāpšļiem.

Siltums

Sintētiska kažokāda pēdas daļā labi saglabā kāju siltu.

Griezuma komforts

Jauns modelis ar izliektu zoli izcilai ērtībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viegla kopšana:

Jāšanas laikā zābaki samirkst un kļūst netīri. Taču jums nebūs jātērē daudz laika to kopšanai: tie ir izgatavoti no sintētiska mikrošķiedras auduma ar pārklājumu, tāpēc to kopšanai nav nepieciešamas ziepes vai ādas izstrādājumu kopšanas balzams. Tīriet tos ar birsti un noslaukiet ar mitru sūkli.



Pateicoties izņemamai starpzolei, piemēroti jebkurai pēdas formai un ātri izžūst.

Velciet tos kopā ar zābaku stulmiem “500”:

Jātnieku zābaki “500” ir viegli, ļoti ērti un stilīgi, kā arī ideāli sader ar stulmiem “500”, kas izgatavoti no tiem pašiem materiāliem. Velkot šos jātnieku zābakus kopā ar zābaku stulmiem, izskatīsies, ka valkājat īstus jātnieku zābakus. Pateicoties mūsu ekspertu radītajiem tehniskajiem risinājumiem, tie ir piemēroti gan treniņiem, gan sacensībām.

Optimāls komforts:

Nereti pastāv uzskats, ka jātnieku zābaki ir lieli, stīvi un nepievilcīgi? Padomājiet vēlreiz un pamēģiniet mūsu jātnieku zābakus “500”. mūsu dizaineri ir pilnveidojuši pēdas formu, lai jātnieks justos ērti. Speciālās formas noņemamā starpzole veicina ērtības sajūtu, nodrošinot lielisku atbalstu, nesaspiežot pēdas, un rodas sajūta, ka valkājat čības.

Mīksti zābaki:

Jātnieki pirmkārt ir sportisti, tāpēc tiem ir svarīgi nodrošināt kustību brīvību. Ir ļoti svarīgi, lai jāšanas laikā potīte būtu stabila. Jātnieku zābaki “500” ir īpaši izturīgi mikrošķiedru auduma dēļ. Nav nekāda iemesla paturēt kājās ielas apavus! Auduma ārējais slānis un odere ir izgatavoti no kvalitatīva sintētiska materiāla un pakļaujas jātnieka kustībām.

Noturīgi pret nolietošanos:

Nenoliegsiet: jātnieki ne vienmēr notīra savus zābakus. Smiltis, zāle, ūdens un dubļi uz zābakiem atstāj traipus. Jātnieku zābaku “500” dizaineri to ir ņēmuši vērā. Pateicoties sintētiskiem materiāliem un līmētai zolei ar neredzamām šuvēm, noturīgi pret mitrumu un dilšanu. Zābakiem ir ārējs pārklājums, kas padara tos piemērotus jāšanai jebkuros apstākļos.

Vieglāki:

Ja jāšanas laikā kājās ir smagi zābaki, ir grūti demonstrēt labu sniegumu. Turklāt kāpšļu siksnās jātnieks nejutīsies stabili. Tā mūsu jāšanas sporta cienītāju komanda radīja dažādas idejas un izdomāja pielāgotus, vieglus zābakus “500”. Pateicoties jaunradītajai gumijas zolei, kas ir par vairākiem simtiem gramu vieglāka nekā iepriekš, zābakos jūs jutīsieties viegli. Tie noteikti ir daudz labāki.

Pievilcīgs izskats:

Dodat priekšroku elastīgām lentēm? Vai auklām? Jātnieka zābaki “500” ir pieejami vairākās versijās. Mūsu dizaineri ir radījuši pievilcīgu, stilīgu modeli, kas pielāgojas jātnieka pēdai. Jā, zābaki nav izgatavoti no ādas, bet gan no sintētiska materiāla, taču tie ir tikpat izturīgi un elastīgi kā ādas zābaki. Turklāt tos ir vieglāk kopt. Tie ir ražoti Portugālē un tiem ir daudzas tehniskas priekšrocības, nemaz nerunājot par to estētisko dizainu.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Virsa: 40.0% Poliamīds, 60.0% Poliuretāns; Iekšzole: 95.0% Akrils, 5.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Turiet sausā, labi vēdinātā vietā, kur nepiekļūst mitrums. Nežāvējiet zābakus siltuma avotu tuvumā. Lai zābaki ātrāk izžūtu, pakariniet tos otrādi.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi