Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8574435 2922714

Skriešanas pulkstenis ar sirds ritma monitoru “HR300”

40,00 €
25,00 €
-37%
Ar nodokļiem
  • Skriešanas pulkstenis ar sirds ritma monitoru “HR300”
  • Skriešanas pulkstenis ar sirds ritma monitoru “HR300”
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs šo pulksteni izveidojām skrējējiem, kas vēlas izmērīt sirdsdarbību, lai kontrolētu piepūli treniņa laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Bluetooth kodēta pārraide: optimāls savienojums ar pulksteni

Trenēšana

Mērķa diapazons (SSM vai %HRmaks.) – Intensitāte – Interv. treniņš – Apļa laiks

Parametru mērījums

Hronometrs, pulsometrs (ssm un %SRmaks.), kalorijas

Ūdensnecaurlaidīgs

Pulkstenis: 5 atm (peldēšana) - Krūšu siksna: 1 atm (ūdens šļaksti)

Lietotāja komforts

Auduma krūšu josta ar sirds ritma monitoru labākam lietotāja komfortam.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ skriešanas laikā izmantot pulksteni ar pulsometru?

Sirdsdarbība tiek mērīta ssm (sirds sitienos minūtē). Jo intensīvāks treniņš, jo ātrāks būs pulss un lielāks ssm. Treniņu laikā jūs iemācīsieties atpazīt vēlamo pulsa ātrumu un pabeigt skrējienu ar normālu elpošanu. Centieties palikt šajā diapazonā, un jūs varēsiet skriet regulārāk un vieglāk.

Auduma josta lielākam komfortam

Elektrodi ir iestrādāti auduma jostas elastīgajā daļā. Elektroniskais modulis ir pievienots elastīgās daļas ārpusē. Tas nodrošina, ka neviena cieta detaļa nesaskarsies ar ādu.



Moduli ir iespējams noņemt, lai ieliktu jostu veļas mašīnā. Piezīme: modulis ir noturīgs pret sviedriem un lietu, taču to nedrīkst likt veļas mašīnā.

Izmēriet sava treniņa intensitāti

Ja neiestatīsiet mērķa diapazonu manuāli, pulkstenis pēc jūsu pulsa automātiski norādīs jūsu slodzes intensitāti reāllaikā: ļoti vieglas, vieglas, vidējas, smagas vai ļoti smagas slodzes treniņš.



Ļoti viegla: 50 līdz 60% no jūsu MSR

Viegla: 60 līdz 70% no jūsu MSR

Vidēja: 70 līdz 80% no jūsu MSR

Smaga: 80 līdz 90% no jūsu MSR

Ļoti smaga: 90 līdz 100% no jūsu MSR

Skrieniet saskaņā ar sirds ritmu, lai noteiktu vajadzīgo ātrumu

Vai skrējiena beigās jums ir grūti atgūt elpu? HR jums palīdzēs koriģēt ātrumu reāllaikā, lai izvairītos no pietuvošanās savu spēju robežām. Kad pulkstenī parādās “vāja” intensitāte, jūs varat vienlaikus skriet un runāt. “Vidējā” diapazonā slodze ir intensīvāka, taču elpošanai joprojām vajadzētu būt vieglai. “Smagā” diapazonā jūs atgūsiet normālu elpošanu dažu minūšu laikā.

Skrieniet saskaņā ar sirds ritmu, lai dedzinātu taukus

Vai jūs skrienat, lai uzturētu sevi labā formā? “Vājas” slodzes diapazons būs īpaši noderīgs, jo tas ļauj sadedzināt vairāk tauku, taču neapgrūtina elpošanu. Faktiski šajā zonā jūsu ķermenim netiek radīts stress. Tam ir laiks pareizi sadedzināt taukus, lai tos pārvērstu muskuļiem nepieciešamajā enerģijā.

Iestatiet savu mērķa diapazonu

Lai labāk kontrolētu treniņā notiekošo, jūs varat iestatīt mērķa diapazonus. Grafiskais rādītājs reāllaikā parāda, vai jūs atrodaties iestatītajā mērķa diapazonā.

Pulkstenim var iestatīt vēlamos sirds ritma mērķa diapazonus (ssm vai %SRmaks.).

Ieprogrammējiet savu intervālu vingrinājumus

Ar šo funkciju jūs varat iestatīt pilnu intervāla treniņu: iesildīšanās laiks, aktīvais laiks, atpūtas laiks un relaksācijas laiks, intervālu sēriju skaits un atpūtas laiks starp sērijām.

Salīdziniet savus skrējienus

Pulkstenis sniedz pārskatu par pēdējiem 5 skrējieniem. Katram treniņam būs parādīts skriešanas ilgums, vidējais sirds ritms un sadedzināto kaloriju skaits. Ja esat iestatījuši mērķa diapazonu, jūs redzēsiet arī attiecīgajā diapazonā pavadīto laiku.

Tas ir arī rokas pulkstenis!

Pulkstenis rāda arī laiku un datumu, kas noderēs ikdienā. Jūs tajā varat iestatīt arī modinātāju.

Viegli nolasāms ekrāns gan saules gaismā, gan tumsā.

Pulkstenim ir tā dēvētais atstarojošais ekrāns. Tas atstaro apkārtesošo gaismu. Jo spožāka saules gaisma, jo vieglāk izlasīt ekrānu!

Skrienot tumsā, ekrāna izgaismošanai varat izmantot fona izgaismošanas pogu.

Vai es savu pulksteni vai siksnu varu savienot ar tālruni?

Lai nodrošinātu labāko iespējamo savienojumu starp pulksteni un siksnu, mēs esam izvēlējušies Bluetooth siksnu. Faktiski tas nozīmē, ka siksnu var savienot ar jebkuru pieejamo sporta lietotni ar pulsometra funkciju. Taču ņemiet vērā: siksna vienlaicīgi var savienoties tikai ar vienu ierīci. Ja tā jau ir savienota ar tālruni, to nevarēs savienot ar pulksteni.

Vai manu signālu var traucēt citi sirds ritma monitori?

Nē! Pulksteņa signāls ir kodēts. Saziņa starp jūsu pulksteni un siksnu ir unikāla, un tai netraucēs citi pulsa monitori. Tas nozīmē, ka brīdi, kad jūsu pulkstenis veido savienojumu ar siksnu, ir svarīgi ieturēt distanci no citiem sirds ritma monitora lietotājiem. Kolīdz abas ierīces ir savienotas pārī, jūs varat lietot savu pulksteni citu tuvumā.

Kā tiek mērīts mans pulss?

Jūsu pulsu mēra ap krūtīm apjoztā siksna. Siksnai ir divi elektrodi un raidītājs.



Kad jūsu sirds pukst, tā rada ļoti vājus elektriskos laukus. Elektrodi tos uztver un nosūta jūsu pulkstenim caur raidītāju, kas iestrādāts krūšu siksnā.

Akumulators

Pulkstenis: CR2032 iekļauts - Josta: CR2032 iekļauts

Lietošanas ierobežojumi

Šis pulkstenis ir paredzēts sportam un brīvā laika pavadīšanai. Šī nav medicīniska ierīce. Pulksteņa sniegtā informācija ir tikai informatīva, un to nedrīkst izmantot patoloģiju izsekošanai.

sastāvs

sastāvs

Aproce: 90.0% Poliuretāns, 10.0% Nerūsējošais tērauds; Struktūra: 70.0% Polikarbonāta-akrilnitrila butadiēna stirols, 30.0% Nerūsējošais tērauds; Iekšējās daļas materiāls: 100.0% PCB; Lēca: 100.0% Polimetilmetakrilāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Pulksteni “ONrhythm 500” nevar savienot ar viedtālruni.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi