Filtri 0
Filtri 0
DECATHLON Kods. 8589437 4050721

"Coros" GPS viedpulkstenis "900", melns

250,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri sadarbībā ar "Coros" izveidoja šo vairākiem sporta veidiem piemēroto GPS pulksteni, kas mēra jūsu parametrus skriešanas, peldēšanas, riteņbraukšanas un triatlona, taku skriešanas un pārgājienu kustību laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

35 stundu akumulatora darbības laiks GPS režīmā, 80 stundas UltraMax režīmā un 30 dienas pulksteņa režīmā.

Saderība

Saderīgs ar Bluetooth Smart pulsa monitora jostām un citiem sensoriem

Savienojamība

Pārsūtiet treniņus lietotnei Coros, ko var sinhronizēt ar Strava

Trenēšana

Jūs varat ieprogrammēt nodarbības: pēc laika, distances vai sirdsdarbības ātruma

Parametru mērījums

Attālums, temps, jauda Navigācija, funkcija "atgriešanās sākuma punktā"

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs, peldot bez niršanas (5 atm.)

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sekojiet līdzi savai ģeogrāfiskai atrašanās vietai

Šis pulkstenis ar barometriskā altimetra palīdzību mēra augstumu un ģeogrāfisko atrašanās vietu (kumulatīvo pieaugumu/samazinājumu).

Atklājiet vairākiem sporta veidiem paredzētu pulksteni

Sekojiet, analizējiet un reģistrējiet savas skriešanas, pārgājienu, taku skriešanas, peldēšanas baseinā un atklātā ūdenstilpnē, riteņbraukšanas, triatlona, pastaigu, svara treniņu, kardio, airēšanas, iekštelpu trenažieru, kanoe sprintā, slēpošanas, snovborda, distanču slēpošanas un lēkšanas ar virvi aktivitātes.

Ļaujiet sevi vadīt

Plānojiet maršrutu un importējiet tos pulkstenī. Izmantojiet maršruta aprakstu ekrānā un saņemiet brīdinājumu, ja novirzieties no maršruta. Funkcija "atgriešanās sākuma punktā" arī ļauj jums jebkurā brīdī uzzināt, kurā virzienā doties, lai atgrieztos sākuma punktā.

Izbaudiet Coros tehnoloģijas

"Coros" pulksteņus un tehnoloģijas jau ir apstiprinājuši tādi pasaules līmeņa sportisti kā Eluīds Kipčoge, rekordists un divkārtējs olimpiskais čempions maratona distancē, kā arī Kilians Džornets, taku un ultra taku skriešanas čempions.

Ieprogrammējiet savus treniņus un treniņu plānus

Pēc konfigurēšanas un lejupielādes no lietotnes varat sekot līdzi katram savu īpašo nodarbību un treniņu plānam (skrējiens, peldēšana, riteņbraukšana un svara treniņi), izmantojot savu pulksteni.

Analizējiet visus savus datus

Ir pieejamas visas treniņiem nepieciešamās pamatfunkcijas: distance, ātrums, temps, pulss (pat zem ūdens!), pulsa zonas.

Ir pieejami arī paplašināti dati: Tempa, soļa garuma un jaudas mērījumi.

Taku skriešanas vai pārgājiena režīmā varat sekot līdzi ģeogrāfiskās atrašānās vietas stāvoklim, augstuma pieaugumam un samazinājumam



Attiecībā uz peldēšanu ir pieejama šāda informācija: kardio rādītāji, vidējais ātrums, apļa ātrums, distance, vēzienu skaits, vēzienu skaits minūtē, peldēšanas produktivitāte

Pieslēdzieties Coros lietotnei

Nosūtiet savus datus Coros, izmantojiet Coros lietotnes priekšrocības, lai lejupielādētu treniņus un tos automātiski kopīgotu ar savām iecienītajām trešo pušu lietotnēm, piemēram, Strava, Decathlon u.c. Izmantojiet arī daudzās funkcijas, lai lietotnē pārraudzītu savu progresu. Pieejama iOS un Android ierīcēs. Brīdinājums! produktu nevar savienot ar datoru, lai izveidotu savienojumu, bet tikai lai apskatītu datus.

Personalizējiet savus ekrānus

Lietojumprogrammā pārbaudiet dažādās pieejamās sākuma ekrāna krāsas un neierobežotās iespējas konfigurēt sesijas ekrānus, no 2 līdz 6 informācijas elementiem katrā ekrānā un no 1 līdz 6 programmējamiem ekrāniem jūsu sesijām.

Svars un izmēri

Svars: 58g

Korpusa izmērs: 46mm

Ekrāna izmērs: 1,2 collas 240 x 240 (64 krāsas)

Izbaudiet izcili ilgo akumulatora darbības laiku

GPS režīmā pulksteņa akumulatora darbības laiks ir 35 stundas, bet Ultramax režīmā līdz 80 stundām (30 sekundes ieraksta ik pēc 120 sekundēm). Ikdienas lietošanā akumulatora darbības laiks ir 30 dienas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pulksteņa pilnīgai uzlādei, izmantojot uzlādes kabeli, kas tiek pārdots kopā ar pulksteni (ir nopērkams arī atsevišķi), ir nepieciešamas 2 stundas.

Peldiet, nenoņemot pulksteni no rokas

Jūs varat peldēt bez niršanas ar pulksteni uz rokas, jo tā ūdensnecaurlaidība ir līdz 5 ATM. Dzirdes ritma sensors darbojas arī zem ūdens.

Pievienojiet sensorus

Pulkstenis ir saderīgs ar Bluetooth Smart tehnoloģiju, kas ļauj pievienot pulsa uzraudzības jostu vai bloku, lai reģistrētu arī citu jūsu sporta veidam noderīgu informāciju.

Ātri nosaka GPS signālu

Ir pieejami 3 režīmi, kas nodrošina iespēju noteikt signālu: GPS+BDS+QZSS / GPS+Glonass+QZSS

Sekojiet līdzi ikdienas aktivitātēm

Pulkstenis reģistrē jūsu ikdienas aktivitātes: soļus, distanci, aktivitātes laiku un kalorijas.

To arī izmanto, lai mērītu miega kvalitāti, kas ir svarīgs organisma atjaunošanās faktors.

Esiet vienmēr sasniedzams

Ar šo pulksteni varat saņemt paziņojumus no izvēlētajām lietotnēm, kā arī īsziņas un zvanus.

sastāvs

sastāvs

Ārējais aizsargpārklājums: 36.0% Polikarbonāts, 28.0% Stikla minerāls, 36.0% Nerūsējošais tērauds; Pamatdaļa: 40.0% PCBA, 25.0% Šķidrais Cristal displejs, 35.0% Akumulators; Siksna: 90.0% Silikons, 10.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi