Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8602699 4124472

Vegāns proteīna batoniņš, 4 gab, ar sarkanajām ogām

9,00 €
Ar nodokļiem
  • Vegāns proteīna batoniņš, 4 gab, ar sarkanajām ogām
  • Vegāns proteīna batoniņš, 4 gab, ar sarkanajām ogām
Garša: Sarkanās ogas
  • Vegāns proteīna batoniņš, 4 gab, ar sarkanajām ogām
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastiskā svarcelšanas sporta komanda ir radījusi šo vegāno proteīna batoniņu, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu mērķus.Pārdod iepakojumā pa 4 gab.

PRIEKŠROCĪBAS

Muskuļu masas veidošana un uzturēšana

Batoniņš satur 19 g proteīna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts ēst vegānus proteīna batoniņus?

Ne vienmēr ir viegli nodrošināt organismu ar pietiekamu proteīna daudzumu, lai atjaunotos un veicinātu muskuļu augšanu pēc intensīva treniņa.

Vegānais proteīna batoniņš, kas satur 19 g proteīna, ir ideāli piemērots visiem sporta entuziastiem, kuri uzturā lieto tikai augu izcelsmes proteīnu, vai tiem, kuri meklē alternatīvu piena proteīnam.

Kad ieteicams ēst vegānos proteīna batoniņus?

Ēdot pēc treniņa, šie proteīniem bagātie batoniņi palīdzēs palielināt un uzturēt muskuļu masu:lieliska alternatīva proteīnu kokteilim.Batoniņu var izmantot kā uzkodu alternatīvu produktu ar augstu tauku saturu un zemu proteīna saturu vietā.Jūsu muskuļi pateiks jums paldies.

Vai šos vegānos proteīna batoniņus drīkst ēst, mēģinot zaudēt svaru vai samazinot uzņemtā uztura daudzumu?

Šis vegānais proteīna batoniņš nav ēdienreizes aizstājējs.To nevajadzētu lietot kā ikdienas uztura aizstājēju.Batoniņš satur 20,4 g ogļhidrātu 2,6 g cukura.Aprēķiniet savu ikdienas devu, lai pārliecinātos, ka Jūs uzņemat pietiekami, lai sasniegtu savus mērķus.

Lietošanas ieteikumi.

Papildus fiziskajām aktivitātēm ir svarīgi ēst daudzveidīgu un sabalansētu uzturu un ievērot veselīgu dzīvesveidu.Pārmērīga lietošana var izraisīt laksatīvu efektu.Konsultējieties ar ārstu vai dietologu, ja plānojat lietot šo produktu ilgāku laiku (ilgāk par 2 mēnešiem).Šis produkts nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar nieru vai aknu mazspēju, grūtniecēm vai bērniem, kuri ir jaunāki par 14 gadiem.Glabāt bērniem nepieejamā vietā.Nepārsniegt ieteicamo dienas devu.

sastāvs

sastāvs

Sastāvdaļas:saldinātājs:maltīts; kraukšķīgi sojas gabaliņi (sojas proteīna izolāts, rīsu milti, miežu iesala ekstrakts, sāls), šķiedrvielas:polidekstroze, sojas proteīna izolāts, kakao sviests, zirņu proteīna izolāts, oligofruktoze, skābie ķirši (3,2 %), auksti kaltētas avenes (0,9 %), ķirši (0,9 %), auksti kaltēti ķiršu gabaliņi (0,9 %), emulgators:sojas lecitīns; dabisks aromatizētājs, saulespuķu eļļa, jūras sāls.Produkts var saturēt:olu, piena, zemesriekstu, riekstu daļiņas.

informācija par uzturvērtību

informācija par uzturvērtību

Informācija par uzturvērtību:100 g | 60 g batoniņš.
Enerģētiskā vērtība:kJ:1740 | 835.
kcal:333 | 200.
Tauki:9,3 g | 5,6 g.
tostarp piesātinātās taukskābes:5,2 g | 3,1 g.
Ogļhidrāti:34 g | 20,4 g.
tostarp cukuri:4,4 g | 2,6 g.
Olbaltumvielas:32 g | 19 g.
Sāls:1,1 g | 0,66 g.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā no 15 °C līdz 22 °C.

Lietošanas ierobežojumi

Nieru vai aknu slimība, grūtniecība un bērni līdz 14 gadiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi