Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8602204 4118525

Proteīna batoniņš ar karameli, 4 gab

13,00 €
12,00 €
-7%
Ar nodokļiem
  • Proteīna batoniņš ar karameli, 4 gab
Garša: Karamele
  • Proteīna batoniņš ar karameli, 4 gab
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas radītais proteīna batoniņš ar karameli ir piemērota uzkoda pēc treniņa vai jebkurā citā laikā.Pārdod iepakojumā pa 4 gab.

PRIEKŠROCĪBAS

Muskuļu masas veidošana un uzturēšana

Proteīni palīdz uzturēt un attīstīt muskuļu masu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts ēst proteīna batoniņus ar zemu cukura saturu?

Atvadieties no uzkodām ar augstu tauku saturu un zemu proteīna saturu.

Lai sasniegtu savus sportiskos mērķus, jums ir jāpievērš īpaša uzmanība savai diētai un ieradumiem.Ar proteīnu bagātie batoniņi nodrošina 30 g proteīna (proteīni veicina muskuļu masas uzturēšanu un palielināšanu).

Šie batoniņi ir arī lielisks enerģijas avots, jo satur 13 g ogļhidrātu (saturot 1 g cukura).

Kad ieteicams ēst proteīna batoniņus ar zemu tauku saturu?

Jūs varat apēst batoniņu pēc treniņa, tādējādi aizvietojot savu ierasto pēctreniņa dzērienu.Kaut arī sūkalu proteīna dzērienus organisms asimilē ātrāk, arī šie ar proteīnu bagātie batoniņi palīdz uzturēt un palielināt muskuļu masu.

Batoniņu var izmantot kā uzkodu alternatīvu produktu ar augstu tauku saturu un zemu proteīna saturu vietā.Jūsu muskuļi pateiks jums paldies.

Vai šos proteīna batoniņus drīkst ēst, mēģinot zaudēt svaru vai samazinot uzņemtā uztura daudzumu?

Šis proteīna batoniņš nav ēdienreizes aizstājējs.To nevajadzētu lietot kā ikdienas uztura aizstājēju.

Batoniņš ir paredzēts lietošanai kā garda uzkoda uztura bagātināšanai un muskuļu masas palielināšanai, jo tas satur maz cukura.

Ja jūsu mērķis ir svara vai uzņemtā uztura daudzuma samazināšana, un jūs sekojat līdzi uzturvielu daudzumam, tad ziniet – šis batoniņš satur 229 kcal.

Lietošanas ieteikumi:

Papildus fiziskajām aktivitātēm ir svarīgi ēst daudzveidīgu un sabalansētu uzturu un ievērot veselīgu dzīvesveidu. Konsultējieties ar ārstu vai dietologu, ja plānojat patērēt šo produktu ilgāku laiku (ilgāk par 2 mēnešiem).

Šis produkts nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar nieru vai aknu mazspēju, grūtniecēm vai bērniem, kuri ir jaunāki par 14 gadiem.Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Nepārsniegt ieteicamo dienas devu. Lietot pietiekamu šķidruma daudzumu.

sastāvs

sastāvs

Piena proteīni (27 %), piena šokolāde ar saldinātāju (17 %) (saldinātājs:maltīts, kakao sviests, pilnpiena pulveris, kakao pasta, emulgators:lecitīni (sojas), dabisks vaniļas aromatizētājs), kolagēna hidrolizāts (16 %), mitrumuzturētāji:glicerīns, ūdens; sūkalu proteīni (8 %), kokosriekstu taukainā masa, sojas kraukšķi (sojas proteīns) (5 %), dabisks aromatizētājs, jūras sāls, karamelizēts cukurs, saldinātājs:sukraloze, emulgators:lecitīni (no sojas).; Proteīnu un piena šokolādes izcelsmes valsts nav Vācija.Ražots Vācijā.Produkts var saturēt:glutēnu, zemesriekstus, riekstus, olas, sulfītus.

informācija par uzturvērtību

informācija par uzturvērtību

Uzturvērtība: 100 g | 60 g.
Enerģētiskā vērtība:kJ:1604 | 962.
kcal:378 | 227.
Tauki:14 g | 8,4 g.
tostarp piesātinātās taukskābes:11 g | 6,6 g.
Ogļhidrāti:20 g | 12 g.
tostarp cukuri:1,7 g | 1 g.
tostarp polioli:17 g | 10 g.
Olbaltumvielas:50 g | 30 g.
Sāls:0,77 g | 0,46 g.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā no 16 °C līdz 18 °C.

Lietošanas ierobežojumi

Nieru vai aknu slimība, grūtniecība un bērni līdz 14 gadiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo produktu testēja un pārbaudīja sportistu panelis ar mūsu “Co-Creation Decathlon” platformas starpniecību.Mūsu klienti, kuri testēja produktu, ir piešķīruši tam vispārējo vērtējumu 4,5/5.Šie ir mūsu sportiskie klienti, kuri apstiprināja šī proteīniem bagātā batoniņa palaišanu tirgū.