Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • BALTA
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
  • PELĒKA
  • SARKANA
  • ZILA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu “Inesis” komandu izstrādātais polo krekls ļauj ērti spēlēt golfu temperatūrā, kas pārsniedz 20 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Ātri žūstošs

Polo krekls ātri žūst, pateicoties poliestera pikē adījumam.

Elastīgums

Poliestera pikē adījums ir elastīgs, sniedzot papildu komfortu.

Svars

L izmēra polo krekls sver aptuveni 210 g.

Elpojamība

Poliestera pikē adījums novada mitrumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par piegriezumu un izmēriem.

Polo krekla piegriezums ir nedaudz piegulošs.Attēlā mūsu modelis valkā M izmēru, viņa augums ir 1,85 metri.

Tās ir detaļas, kas padara produktu labāku

Polo krekla garums labi nosedz muguras lejasdaļu un vēderu, arī pabeidzot atvēzienu.Iestrādāta aizdare ar 3 pogām, lai Jūs varētu pacelt apkakli un pasargāt kakla aizmuguri no saules stariem.Apkakles iekšpusē iestrādātās detaļas uzlabo polo krekla elpojamību.

“Inesis” produktu dizains

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai jūs varat spēlēt ar komfortu, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa.Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim polo kreklam ir veiktas secīgas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, kuru laikā tika novērtēta tā spēja saglabāt formu un krāsu.100% poliestera audums paaugstina Jūsu polo krekla noturību pret atkārtotām mazgāšanas reizēm. Tās veic ārēja laboratorija, lai pārliecinātos, ka visā izstrādes procesā ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produktus pakļauj nopietniem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka nevar aizstāt reālās dzīves situācijas, kuras piedzīvosiet, lai panāktu pastāvīgu progresu.