Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8572289 2957485

Atkārtoti lietojama izdzīvošanas sega

7,00 €
Ar nodokļiem
  • Atkārtoti lietojama izdzīvošanas sega
  • Atkārtoti lietojama izdzīvošanas sega
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda izstrādāja šo atkārtoti lietojamo izdzīvošanas segu, lai atkarībā no vajadzības aizsargātu jūs no aukstuma vai karstuma.

Atkārtoti lietojamā Forclaz izdzīvošanas sega, kas izstrādāta, lai pasargātu jūs no karstuma vai aukstuma, var izolēt arī no zemes, vai pat pasargāt no vēja, kad atrodaties šūpuļtīklā.

Pamatdaļa: 100.0% Polietilēns; Kabata: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Divas puses ar divām dažādām funkcijām. Var salocīt tās glabāšanas maisiņā

Vairākkārt lietojams

Šo izdzīvošanas segu var lietot vairākas reizes

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Oranžā puse

Oranžā puse ārpusē, lai saglabātu siltumu: samazina pārsalšanas risku. Saglabā ķermeņa temperatūru un pasargā no vēja un mitruma.

Sudraba krāsas puse

Sudraba krāsas puse ārpusē, lai saglabātu vēsumu un pasargātu jūs no saules stariem: saglabā vēsumu (automašīnām, teltīm u.c.).

Izmēri

130 cm x 210 cm

biezums 38 mikrometri

Drošības noteikumi

Nepārklājiet galvu, tādējādi riskējot ar nosmakšanu. Neizmantojiet izdzīvošanas segu negaisu laikā, degošu materiālu tuvumā, vai ja tiek izmantots elektroķirurģijas aprīkojums (piem., DSA). Negrieziet to un neveidojiet tajā caurumus. Uzglabājiet sausā vietā.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Polietilēns; Kabata: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāšanai to novietojiet sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Uzņēmumā Decathlon mūsu izstrādājumus izmēģina lietotāju grupa tādos reālos lietošanas apstākļos, kādiem tie ir paredzēti. Forclaz šos izmēģinājumus organizē kalnos, un tos vada un uzrauga inženieru komanda no mūsu dizaina centra, kas atbild par šo misiju. Mūsu izstrādājumu ražošanas vadītāji, inženieri un visa komanda izmanto šo testu rezultātus, lai izstrādātu un radītu tehniskos izstrādājumus, ar kuriem mūsu klienti ir apmierināti

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu klienti ‒ entuziasti, kas izraudzīti, izmantojot mūsu Decathlon izveides testa platformu: Pievienojieties mums vietnē: https://testproduit.decathlon.fr