Filtri 0
Filtri 0
ELOPS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgā konstruēšanas komanda ir izstrādājusi šo velosipēdu visiem jūsu galamērķiem pilsētā. Brauciet pa pilsētu regulāri un ar prieku!

Dodieties braucienā pa pilsētu ar šo pilnībā aprīkoto, drošo un ērto velosipēdu! Ar augsto rāmi, priekšējo bagāžnieku un pretsagriešanās atsperi lielākam dzinējspēkam un stabilitātei braucienu laikā.

Rāmis: 100.0% Tērauds

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Brauciet kopā: bagāžnieks ir veidots stacionāra bērna sēdeklīša novietošanai.

Ērta lietošana

Baudāmam braucienam: bagāžnieks, grozs, pretsagriešanās atspere, 6 ātrumi

Velosipēda drošība

Lielākai drošībai šim velosipēdam ir iebūvēti LED lukturi un izturīgas riepas

Mūža garantija

Radīts ilgai kalpošanai: mūža garantija rāmim, iznesumam, stūrei un dakšai.

Lietotāja komforts

Ērta braukšana ar “roadster” tipam raksturīgo sēdekļa pozīciju.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ izvēlēties augstu rāmi?

Uzlabota stingrība un dzinējspēks braucienu laikā. Ar īpašo hibrīda velosipēda ģeometriju tērauda rāmis ar augsto augšējo cauruli ļauj braukt ar taisnu muguru. Tam ir arī mūža garantija!

Kā ar izmēriem? S/M : 1,55‒1,75 m, 28 collu riteņi; L/XL: 1,75‒1,95 m, 28 collu riteņi.

Piedziņa

Velosipēda “Elops 520” ārējam ātrumu pārslēgšanas mehānismam ir 6 ātrumi uzlabotai daudzpusībai uz mērena slīpuma ceļiem. Uzkalni un ātruma uzņemšana pēc sarkanās gaismas nesagādās nekādas grūtības.

Bremzes

Efektīvai un drošai bremzēšanai mēs aprīkojām šo velosipēdu ar alumīnija priekšējām un aizmugurējām V veida bremzēm ar bremžu klučiem.

Stūre/iznesums/stūrēšana

“Elops 520” tērauda stūre ir aprīkota ar stūres atsperi ergonomiskai ģeometrijai un alumīnija amortizatora iznesumu (vieglākam svaram).

Rezultāts? Uzlabots komforts braukšanas laikā, un stūre negriežas uz sāniem, kad novietojat velosipēdu uz atbalsta kājas.

Tērauda sēdekļa stute un ērts sēdeklis:

Tērauda sēdekļa stute absorbē vibrācijas, un ieskrūvējamā sēdekļa skava samazina zādzības risku. Sēdeklis? Mūsu lepnums: pēc neskaitāmiem testiem mēs izveidojām šo plato sēdekli ar cietām putām, kas ir pielāgots sēdekļa sēžas spiediena punktiem.

Kādēļ tieši šo? Jo tas ir visērtākais!

Riteņi

Velosipēdam “Elops 520” ir 28 collu riteņi ar vienas sienas aploku un neapstrādāta alumīnija spieķi. Lai aizsargātu spieķus un izvairītos no tukšām riepām, mēs iesakām piepumpēt riepas līdz 3,5 līdz 4,5 bāru spiedienam. Ritenis ir piestiprināts pie rumbas ar uzgriežņiem, lai risku braucienos pa pilsētu samazinātu zādzības.

Riepas

Mēs izvēlējāmies ļoti platas riepas (45 mm), lai braucieni pa pilsētu būtu pavisam ērti: vienmērīgi ripojošam velosipēdam, kas viegli pārbrauc pār maziem šķēršļiem ceļā. Pat bruģis, notekas, bedres un tramvaja sliedes nespēs likt jums zaudēt līdzsvaru! Kameras ir aprīkotas ar automobiļu tipa ventiļiem, un līdz ar to riepas var piepumpēt degvielas uzpildes stacijā. Lai izvairītos no tukšām riepām, ir ieteicams uzturēt riepās pastāvīgu 3,5 līdz 4,5 bāru spiedienu (atkarībā no jūsu svara)

Aksesuāri un piederumi vienkāršākai braukšanai:

Mēs pievienojām dažas detaļas vieglākai braukšanai pa pilsētu:

Atbalsta kāja atrodas pie aizmugurējā riteņa, lai tā netraucētu pedāļu kustībai. Uz bagāžnieka var novietot 27 kg svaru (bērnu sēdeklīšu standarts), un statīvs var noturēt 7 kg.

Ar priekšējiem un aizmugurējiem LED lukturiem (darbināmi ar pudeļveida ģeneratoru) varat atvadīties no baterijām: apgaismojums sniedz 30 m priekšpusē un 150 m aizmugurē.

Velosipēdam ir arī dubļusargi un ķēdes aizsargs apģērba nevainojamam izskatam.

Savietojamība ar citiem piederumiem

Pievienojiet Vioo Clip lukturus (nopērkami atsevišķi) stūres rokturu galos redzamībai no visām pusēm.

Mēs arī paredzējām vietu rāmja slēdzenei un salokāmai slēdzenei.

Šis velosipēds sader ar visu B'Twin ceļojuma somu klāstu, lai jūsu rokas brauciena laikā būtu brīvas.

Visbeidzot, mēs īpaši rūpīgi izstrādājām visiem standartiem atbilstošu bagāžnieku, lai jūs varētu droši uzstādīt uz tā bērna sēdeklīti.

Ikdienas braucieniem pa pilsētu paredzēts velosipēds

Mēs acīmredzami vēlējāmies piedāvāt skaistu velosipēdu. Taču arī tādu velosipēdu, kas būtu ērts, praktisks un uzticams! Piemēram:

Viegli izliekta dakša bruģakmeņu radīto vibrāciju absorbēšanai.

Dubulta elastīga saite grozā slēdzenes turēšanai.

Z tipa atstarotājs pie bagāžnieka jūsu redzamībai visās situācijās.

Izmēģiniet šo velosipēdu un atklājiet tā daudzās rūpīgi izstrādātās detaļas!

Mēs ar lepnumu piedāvājam...

“...mēs pilnībā pārveidojām šo velosipēdu. Lai to panāktu, bija nepieciešama 4 cilvēku konstruēšanas komanda, daudzas pārrunas ar elementu inženieriem, maketi, prototipi un neskaitāmi testi 4 gadu garumā.

Visbeidzot, mēs ar sajūsmu piedāvājam elegantu un vienkārši ērtu velosipēdu priecīgākiem braucieniem pa pilsētu :)”

Vēl beidzamais ieteikums pirms došanās ielās?

Fanijas, “Elops 520” izstrādes inženieres, ieteikumi, kā vislabāk izmantot šo pilsētas velosipēdu:

“Lai arī sākumā braukšana ar velosipēdu nozīmē rutīnu, tā drīz kļūst par atpūtas veidu. Rūpes par velosipēdu līdzinās rūpēm par automašīnu: vediet to uz darbnīcu! Lai pilnībā izbaudītu šos atpūtas brīžus, es iesaku regulāri veikt riepu, bremžu un piedziņas mehānisma apkopi.”

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Mūža garantija: rāmim, iznesumam, stūrei un cietajai dakšai.