Filtri 0
Filtri 0
ELOPS Kods. 8378612 2961174

Pilsētas velosipēds “Elops 520”, zems

350,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • ZILA
  • ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izmēģiniet šo pilsētas velosipēdu no mūsu aizrautīgās dizaina komandas. Izbaudiet braukšanu ar velosipēdu pa pilsētu.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Saderīgs ar bērnu sēdeklīšiem, bagāžnieka somām un drošības piederumiem.

Ērta lietošana

Viena ķēdes zobrata 6 ātrumu pārslēdzējs uz roktura;aprīkots transportēšanai (bagāžnieka statīvs).

Velosipēda drošība

Gaismas, ko darbina riteņa aploces dinamomotors (izmantojot berzi ar riepu).

Lietotāja komforts

3 izmēri, taisna braukšanas pozīcija, pielāgojams stūres augstums, ergonomiski rokturi.

Bremzēšanas jauda

Viegli lietojamas un kopjamas V veida bremzes ar bremžu klučiem.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Rāmis

Rāmis izgatavots no tērauda, kas labāk absorbē ceļa radītās vibrācijas, padarot braucienu ērtāku. Pieejams modelis ar atvērto rāmi, kas atvieglo uzkāpšanu uz velosipēda gan vīrietim, gan sievietei, kā arī rāmja modelis ar stieni.

Izmērs XS, rāmja svars: 3.5 kg

S/M un L/XL izmērs, rāmja svars (tērauds): 4 kg

Dakša

Tērauda dakša absorbē nelielus ceļa nelīdzenumus un nodrošina ērtāku braukšanu.

Bremzēšana

Priekšējās un aizmugurējās tērauda V veida bremzes, kas novietotas zem rāmja, piešķir velosipēdam patīkamu, vienkāršotu izskatu.Alumīnija bremžu sviras.


Stūre/iznesums/stūrēšana

Klasiska holandiešu stila tērauda stūre, alumīnija amortizatora iznesums (22,2 diametrs), pielāgojams augstums, un to var iestatīt ļoti ērtā vertikālā pozīcijā. Ergonomiski rokturi lielākam komfortam regulāru braucienu laikā; aprīkots ar turētājiem, kuros var ievietot "VIOO clip" LED gaismas, lai jūs būtu redzams no sāniem.Starp dakšu un rāmi ir pievienota pašcentrējoša atspere, kas palīdz nostabilizēt velosipēdu ar noslogotu priekšējo bagāžnieku vai grozu, braukšanas vai stāvēšanas laikā.

Sēdeklis/sēdekļa stute

Sēdekļa statīvs (28,6 mm diametrs) ar regulējamu augstumu, kas izgatavots no tērauda, lai efektīvāk absorbētu vibrācijas un nodrošinātu ērtāku braukšanu. Plats sēdeklis, kura putuplasta polsterējuma cietība atšķiras atkarībā no spiediena punktiem starp jūsu sēžamvietu un sēdekli.Lielākam komfortam sēdeklis ir novietots 12° leņķī; piemetināts, lai nodrošinātu papildus drošību. Fiksējama sēdekļa skava (diametrs: 31.8 mm), lai ļaunprātīgi zagļi nevarētu nozagt jūsu sēdekli / sēdekļa statīvu.

Pamanāmība

Priekšējie un aizmugurējie lukturi, kas darbojas ar riteņa aploces dinamomotoru. Aizmugurējais lukturis iebūvēts aizmugurējā dubļusargā un priekšējais lukturis iebūvēts rāmī, lai pasargātu to no zādzībām.Aizmugurējais atstarotājs, kas iebūvēts bagāžniekā.

Pārnesumkārba / pedāļi

BTwin ar Microshift 6 ātrumu piedziņu. 40 zobu, viena ķēdes zobrata korpuss, 170 mm tērauda kloķi, 6 ātrumu 14x28 zobratu brīvrumba, rūsas izturīga KMC ķēde. 6 ātrumu BTwin ar Microshift roktura pārnesumu pārslēdzēju. Virzība: no 3,15 m līdz 6,29 m.

Riteņi

28" alumīnija priekšējie un aizmugurējie riteņu aploki ar vienu sienu, 36 spieķi. XS modelim ir 26" riteņi. Kāpēc šādi izmēri?Jo tas nodrošina mūsu lietotājiem papildu komfortu un rites kvalitāti, ko piedāvā 28 collu riteņi. Priekšējie un aizmugurējie riteņi ir piestiprināti ar skrūvēm, lai nepieļautu ļaunprātīgu zādzību.

Lai ērti pārvadātu velosipēdu ar transportlīdzeklī, noņemiet priekšējo riteni, izmantojot 15 mm uzgriežņu atslēgu.9 mm vītņotas priekšējo un aizmugurējo riteņu asis.

Riepas

Balona tipa riepas izlīdzina ceļa nelīdzenumus un izciļņus un nodrošina ērtāku braukšanu, vienlaikus nodrošinot labāku braukšanu.

Schrader ventiļi atvieglo riepu uzpumpēšanu pat garāžā. Ideālais spiediens riepās ir no 3,5 līdz 4 bāriem.

1 mm neilona oderējums pret caurduršanu, kas iestrādāts riepas protektorā.



XS riepas: Etrto 559-44 (26" x 1,75)

S/M un L/XL riepas: Etrto 44-622 (700*45C / 28" x 1,62)

Aprīkojums

Pieskrūvēts priekšējais grozs, aizmugurējais bagāžnieka statīvs, ar dinamomotoru darbināmi lukturi, priekšējie/ aizmugurējie dubļusargi, sānos uzstādīta velosipēda kāja, ķēdes aizsargs.

Statīvs

Pastiprināta sānu kāja nodrošina velosipēda stabilitāti, kad tas novietots ar pilnībā piekrautu bagāžnieku un priekšējo grozu/nesēju bagāžnieku.

Saderīgie piederumi

Sertificēta bagāžnieka nestspēja ir 27 kg un uz tā var uzstādīt uz bagāžnieka uzstādāmu bērnu sēdeklīti vai kādu no mūsu ELOPS somām.

Rāmī ir ieurbti caurumi, lai pie sēdekļa caurules varētu piestiprināt pudeles statīvu vai salokāmo slēdzeni.Rāmja aizmugurē ir izurbti stiprinājuma caurumi, lai piestiprinātu lokveida tipa velosipēda slēdzeni (pieejams kā papildaprīkojums).Saderīgs ar bērnu velosipēda sakabi (piestiprināts pie aizmugurējā riteņa ass).

Kā izvēlēties pareizo velosipēda izmēru?

XS izmērs ir paredzēts braucējiem, kuru augums ir no 1,45 m līdz 1,55 m. S/M izmērs ir paredzēts braucējiem, kuru augums ir no 1,55 m līdz 1,75 m.L/XL izmērs ir paredzēts braucējiem, kuru augums ir no 1,75 m līdz 1,95 m. Ja esat starp diviem izmēriem, izvēlieties lielāku izmēru, lai braukšana būtu ērtāka.

Velosipēda svars

XS izmērs = 17,6 kg

SM izmērs = 19,1 kg

L/XL izmērs = 19,45 kg

Maksimālais svars

Šī velosipēda maksimālā noslodze ir 100 kg (velosipēds + braucējs + krava).

Kopšanas ieteikumi

Lai novērstu caurduršanu un maksimāli izmantotu sava velosipēda iespējas, pārbaudiet riepu spiedienu reizi divās nedēļās, ja velosipēdu izmantojat katru dienu, vai pirms katra brauciena, ja velosipēdu izmantojat tikai laiku pa laikam. Notīriet un ieeļļojiet ķēdi, tiklīdz uz tās sāk uzkrāties netīrumi. Mazgāt rāmi ar ziepjūdenī;nelietojiet augstspiediena mazgātāju.

Glabāšanas/transportēšanas padomi

Velosipēdu glabāt tīrā un vēsā vietā.

Ja braucat gar jūru, regulāri tīriet, lai pasargātu no sāls bojājumiem.

Pārvadājot velosipēdu ar atvērto rāmi uz velobagāžnieka, var būt nepieciešams adaptera statīvs.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots bezceļiem. Tā kā šim holandiešu stila velosipēdam ir ļoti plata stūre, esiet uzmanīgi, braucot pa šaurām ejām iekštelpās vai ārā.

Dizains

Dizainu izstrādājusi inženieru un dizaineru komanda Lillē Montēts Eiropas Savienībā.

Ko saka mūsu komanda?

"Pārvietošanās pa pilsētu ar velosipēdu ir viena no labākajām alternatīvām automašīnas izmantošanai un efektīvs veids, kā nokļūt no punkta A uz punktu B.

Lai braukšana ar velosipēdu pilsētā sagādātu prieku jebkuros apstākļos un būtu gatavi jebkādiem neparedzētiem gadījumiem, neaizmirstiet nodrošināt sevi ar drošības pamataprīkojumu: ķivere, divas velosipēdu slēdzenes, apģērbs, kas paredzēts lietainiem laikapstākļiem un iegādājaties papildu apgaismojuma piederumus."

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ja iespējams, glabājiet velosipēdu zem jumta vai nosegt to ar pārsegu.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots kalniem un grants ceļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Apstiprinājis:

Šo velosipēdu ir izstrādājušas un pilnveidojušas mūsu dizaineru komandas, pirms to pārbaudīja un atzina mūsu testētāji uz ceļiem, lai pārliecinātos, ka tas pilnībā atbilst pilsētas velobraucēju vajadzībām.

Detaļu garantija

Rāmja, stūres kāta, stūres un dakšas kalpošanas laiks.2 gadi ( neskaitot normālu nolietojumu) pārējiem komponentiem.

Videoklipi