Filtri 0
Filtri 0
ELOPS Kods. 8605297 4152129

Elektriskais pilsētas velosipēds “900 E” ar pazeminātu rāmi, tumši zils

1 300,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā komanda ir izstrādājusi šo elektrisko velosipēdu (EAB) patīkamākiem braucieniem pa pilsētu: uzlabots komforts un braukšana bez piepūles!

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Ērtai braukšanai: motors aizmugurē, 30 Nm griezes moments, 7 ātrumi, bagāžnieks.

Velosipēda drošība

Šo velosipēdu drošāku padara tā disku bremzes un LED lukturi.

Mūža garantija

Radīts ilgai kalpošanai: Mūža garantija rāmim, iznesumam un stūrei.

Riteņbraukšanas komforts

Uzlabots komforts: ergonomiska pozīcija, platas riepas, amortizējošā dakša.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Akumulators un motors: tehniskā informācija

250 vati (atbilst ES standartam), pie aizmugurējā riteņa stiprināms bezkontakta motors.

Motora griezes moments: 30 Nm.

36 voltu/11,6 Ah (418 Wh) akumulators, 2,6 kg, 2 gadu garantija (350–500 uzlādes cikliem līdz 100%), aprīkots ar “Samsung” elementiem.

Visa vadība notiek LCD vadības panelī ar 3 režīmiem + “staigāšanas” režīmu velosipēda stumšanai, ejot blakus.

Distance no 40 līdz 70 km, atkarībā no jūsu svara, lietojuma, slīpuma, gaisa temperatūras un elektriskās palīgierīces režīma.

Kā darbojas elektriskais velosipēds?

Ar motoru pie aizmugurējā riteņa un kadences sensoru “Elops 900 E” ir radīts jūsu komfortam: motors aktivizējas, kad sākat mīt pedāļus, lai jūs varētu braukt bez piepūles.

Kā ar akumulatoru? Tam ir uzlādes indikatora gaisma un slēdzene ar atslēgu: noņemiet to, lai uzlādētu savā dzīvojamā istabā vai birojā, vai paņemiet to līdzi somā, kad atstājat velosipēdu ārā.

Kam ir paredzēts zemais rāmis?

Viegla uzkāpšana uz velosipēda.

Ērtākai maršrutu pieveikšanai mēs piedāvājam pilsētas velosipēdu ar pazeminātu alumīnija rāmi.

Kādēļ alumīnijs? Alumīnijs ir ne tikai vieglāks par tēraudu, bet arī padara rāmi stingrāku: motora darbinātais piedziņas mehānisms padara to efektīvāku.

M izmērs ir piemērots velosipēdistiem ar augumu no 1,55 m līdz 1,75 m, L izmērs — no 1,75 m līdz 1,95 m.

Dakša

Elektriskais pilsētas velosipēds sniedz komfortu un atpūtas iespējas ārpus mājām. Pat braukšanai pa bruģi? Protams: ar neregulējamo, teleskopisko amortizējošo dakšu velosipēds absorbē un filtrē vibrācijas maršruta laikā un mīkstina ceļa virsmas radītos triecienus. Praktisks braukšanai pa bruģi, ceļu segumu un tramvaja sliedēm...

Piedziņa: kādēļ elektriskajam velosipēdam ir vajadzīgi ātrumi?

Velosipēdam ir “Shimano” 7 ātrumu pārslēgšanas mehānisms, vadāms ar pagriežamiem pārslēdzējiem, lai pielāgotos augšupējiem un lejupējiem slīpumiem un lai uzņemtu ātrumu pēc sarkanās gaismas luksoforā.

Kādēļ EAB ir dažādi ātrumi? Selīna, mūsu konstruktore, skaidro: “Tādēļ, ka tas joprojām ir velosipēds, nevis mopēds! Atkarībā no maršruta tam ir ieteicams mainīt ātrumus: elektriskie velosipēdi kļūs efektīvāki, un akumulatora izlāde notiks lēnāk.”

Bremzes

Efektīvai un drošai bremzēšanai mēs aprīkojām šo velosipēdu ar “Tektro” alumīnija bremžu svirām: tās ir vieglas un precīzas.

Velosipēdam ir arī mehāniskie disku bremžu kluči priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem, lai bremzes būtu spēcīgas un progresīvas pat lietū. “

Alumīnija sēdekļa stute un ērts sēdeklis:

Alumīnija sēdekļa stute absorbē vibrācijas, un ieskrūvējamā sēdekļa skava samazina zādzības risku. Sēdeklis? Mūsu lepnums: pēc daudziem testiem mēs izvēlējāmies šo plato sēdekli ar maināma stingruma putu paliktni, kas ļauj to pielāgot ķermeņa spiedienam uz sēdekli.

Kādēļ tieši šo? Jo tas ir visērtākais!

Riepas/riteņi

Ērtai braukšanai pa pilsētu mēs izvēlējāmies platus 28" riteņus: vienmērīgi ripojošam velosipēdam, kas viegli pārbrauc pāri maziem šķēršļiem ceļā. Pat bruģis, notekas, bedres un tramvaja sliedes nespēs likt jums zaudēt līdzsvaru! Tiem ir arī atstarojošās joslas.

Kā ar aploku? Divu sienu aploks uzlabotai izturībai un 36 spieķi.

Aksesuāri un piederumi vienkāršākai braukšanai:

Mēs pievienojām dažas detaļas vieglākai braukšanai pa pilsētu:

Bagāžnieks, kurš spēj noturēt bērna sēdeklīti, ir saderīgs ar pašsaslēgšanās somu piestiprināšanas sistēmām, un velosipēds jau ir aprīkots ar zvanu.

Alumīnija atbalsta kāja pie aizmugurējā riteņa ir radīta EAB svara noturēšanai.

Velosipēdam ir arī dubļusargi un ķēdes aizsargs apģērba nevainojamam izskatam.

Un, protams, velosipēda komplektācijā ir iekļauts lādētājs.

Apgaismojums

Nav vajadzības mīt pedāļus lukturu darbināšanai: strāvu nodrošina akumulators.

Velosipēdam ir rāmī iebūvēts 20 luksu LED lukturis, lai jūs varētu redzēt 45 m uz priekšu un lai nodrošinātu jūsu redzamību no aizmugures 150 m attālumā.

Luktura vadība notiek no stūres ar saskarnes ekrānu. Jūsu redzamība tiks nodrošināta, jo tas ieslēdzas uzreiz kopā ar motora iedarbināšanu.

Elektriskā velosipēda kopšana

Spiediena zudums riepās laika gaitā ir normāla parādība: velosipēda kameras ir nedaudz porainas. Atcerieties regulāri pārbaudīt spiedienu riepās. Braukšana ar nepietiekami piepumpētām riepām samazina akumulatora darbmūžu, liek vairāk mīt pedāļus un palielina pārduršanas risku.

Pirms veicat kādus darbus pie elektriskā velosipēda (tīrīšanu, elektrisko vai mehānisko iekārtu apkopi), izslēdziet elektrisko velosipēdu un izņemiet akumulatoru.

Braucēja svars

Šis elektriskais velosipēds (EAB) ir apstiprināts saskaņā ar standartu EN 15194 maksimālajam svaram 125 kg (braucējam un aprīkojumam, piemēram, somām, bērna sēdeklītim, grozam, pirkumiem utt.)

Velosipēda svars

izmēram L/XL: 24,5 kg

sastāvs

sastāvs

Velosipēda rāmis: 100.0% Alumīnijs

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

Mūža garantija rāmim un stūrei. Divu gadu garantija elektriskajiem elementiem un detaļām

Videoklipi