Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8113296 1163373

Muskuļu tonizēšanas rokturis “Body Power”

7,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī muskuļu tonizēšanas ierīce ir īpaši izstrādāta muskuļu spēka attīstīšanai dažādās ķermeņa daļās (kājās un rokās, krūšu un sēžas daļā, adduktoros u.c.).

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Tikai viens piederums darbam ar daudzām muskuļu grupām.

Lietotāja komforts

Pilnībā polsterēts maksimālam lietošanas komfortam

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ lietot šo muskuļu tonizēšanas rokturi?

Šis vienkāršais un pieejamais vingrošanas rīks paredzēts darbam ar daudzām ķermeņa muskuļu grupām (krūšu zona, rokas, kājas u.c.)

Kādiem treniņiem paredzēts šis muskuļu tonizēšanas rokturis?

Nezināt, ar kādu vingrojumu sākt vai kā ieņemt pareizu ķermeņa pozu? Ieskatieties “Domyos” tīmekļa vietnē. Mūsu dizaina komanda, sadarbībā ar kvalificētiem treneriem, ir izstrādājusi īpašu treniņapmācības programmu, lai jums palīdzētu. Tīmekļa vietnē atrodami vairāki bezmaksas video materiāli, kuros parādīti vingrojumi ar šo piederumu.

Vai jūs zinājāt?

Muskuļu tonizēšanas jeb stiprināšanas mērķis ir padarīt muskuļus tvirtākus, nospriegojot mūsu skeleta atbalstam un ikdienas darbību veikšanai izmantotās muskuļu šķiedras. Izmantojiet un stipriniet savus muskuļus profilaktiskai un uz veselību balstītai pieejai. Veicot regulārus muskuļu tonizēšanas vingrojumus, jūs ātri vien pamanīsiet izmaiņas savā ķermenī. Kam tā ir paredzēta? Lai arī muskuļu tonizēšanai biežāk pievēršas sievietes, tā ir piemērota ikvienam cilvēkam, jebkurā vecumā.

Īpašas atzīmes

Neticami efektīvs vingrošanas rīks, it īpaši sēžas muskulatūras tonizēšanai – pamēģiniet veikt 2 vai 3 secīgas vingrojumu sērijas, pa 20 vingrojumiem katrā.

sastāvs

sastāvs

Putas: 100.0% Nitrila butadiēnkaučuka latekss; Metāliska konstrukcija: 100.0% Polipropilēns; Balsts: 100.0% Tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Sargāt no siltuma avotiem.

Lietošanas ierobežojumi

Tikai mājas lietošanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izgatavots no materiāliem, kas nesatur kaitīgas vielas. Pamatojoties uz regulāru testu rezultātiem, mēs garantējam laika gaitā nemainīgu mehānisma pretestību un putu polsterējuma ilgmūžību.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Viegls, praktisks un lēts treniņu piederums ar augstu efektivitāti. Pieejams ikvienam. Izcils vingrošanas piederums!” Estella, “Decathlon” kliente

Videoklipi