Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs izstrādājām šo ūdens bumbu, lai jūs varētu veikt statiskos vai dinamiskos spēka vingrojumus mājās vai sporta zālē.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Piederums, ar kuru var veikt vingrojumus stāvus un sēdus, trenējot visu ķermeni.

Izturība

Virsma ir īpaši izstrādāta tā, lai būtu noturīga pret nodilumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds svars jums būtu jāizvēlas?

Iesakām izvēlēties bumbas svaru, pamatojoties uz to, kuru muskuļu grupu jūs vēlaties nodarbināt.Ķermeņa apakšdaļas muskuļi ir spēcīgāki, nekā augšdaļas muskuļi, tāpēc jūs varat izmantot smagāku bumbu, lai veiktu pietupienus vai izklupienus (no 1 kg).

Kāpēc ir vērts izmantot bumbu?

Bumba ir universāls piederums, kuru jūs varat izmantot, lai veiktu dažādus vingrojumus un paaugstinātu savu treniņu intensitāti.Tā ir arī lieliska alternatīva hantelēm. Jūs varat, piemēram, mest bumbu pret grīdu un veikt palēcienus, vai veikt statiskus vingrojumus, piemēram, pagriezienus sēdus pozīcijā, turot bumbu rokās.Apaļā forma var palīdzēt arī trenēt koordināciju, līdzsvaru un dziļo muskulatūru – izmantojiet bumbu, lai veiktu vingrojumu “kalnā kāpējs”, turot rokas uz bumbas.

Es nezinu, kādus vingrojumus veikt. Vai jūs varētu man kaut ko ieteikt?

Mums ir daudz jums noderīgu ideju.Ieskatieties mūsu tīmekļa vietnē:Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi bezmaksas individuālu treniņu programmu, kurā pieejams ducis vingrojumu videoierakstu, lai palīdzētu jums.

Mūsu padoms.

Mums patīk vingrojumi, kuri ir veicami kopā ar partneri:piemēram, jūs varat veikt pietupienu un mest bumbu partnerim, ceļoties augšā, un partneris veic vingrojumu identiski.

Kā ir izstrādāta bumba, izmantojot ekodizaina pieeju?

Izmantojot ekodizaina pieeju, mēs esam uzlabojuši produktu salīdzinājumā ar mūsu tradicionālajām medicīnas bumbām, ievērojami samazinot bumbas ražošanai nepieciešamo materiālu svaru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neglabāt uz pulētām/lakotām virsmām.<br /> Bumba ir jāglabā tās maisiņā, tai ir jābūt tukšai, sausai un bez spraudņa. Sargāt no saules, glabāt temperatūrā no 10°C (50°F) līdz 30°C (86°F).

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams mest bumbu ar spēku.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam vairākus testus, lai pārliecinātos, ka bumba pilda tai paredzēto uzdevumu.Jums arī būtu jāzina, ka bumba ir izgatavota no sertificētiem materiāliem, kuri nesatur kaitīgas vielas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Šī bumba nodrošina lielisku cenas un kvalitātes attiecību.Es iegādājos to, lai pēc operācijas veiktu rehabilitācijas vingrojumus ar manas labās rokas rotatoru aproces muskuļiem, jo bija nepieciešams tonizēt rokas muskuļus.Tā ir perfekta.”stāsta Silvija, bumbas lietotāja.