Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8385702 2203705

Mikrošķiedras tīrīšanas drāna “CLEAN 100”

2,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / ZILA
  • BALTA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mīksta mikrošķiedras drāna briļļu lēcu tīrīšanai bez to saskrāpēšanas.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mikrošķiedras salvete: ļauj ērti un efektīvi notīrīt brilles.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tīrīšanas drāna

Materiāls: 100% poliesters

Izmērs: 20 cm x 20 cm

Neaizņem daudz vietas, to var ērti visur ņemt līdzi.



Materiāls ir izgatavots no mikrošķiedras. Ideāli piemērots briļļu un citu optisko izstrādājumu (briļļu, uzspraužamo briļļu u. c.) kopšanai. Mikrošķiedras audumu izmanto, lai notīrītu no brillēm pirkstu nospiedumus, putekļus u. c. netīrumus, neradot tām bojājumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Redzes kvalitāte ir atkarīga no saulesbriļļu pareizas aprūpes. Ļoti svarīgi ir izmantot futrāli. Glabājiet brilles futrālī, lai izvairītos no skrāpējumiem, bojājumiem un saspiešanas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu sporta briļļu piederumi ir pārbaudīti Decathlon laboratorijās un tādos reālos apstākļos, kādos tos ir paredzēts lietot. Produktu izstrādes speciālisti un vadītāji, inženieri un dizaina speciālisti ir nodrošinājuši, ka mūsu produkti ir ideāli piemēroti praktiskai lietošanai.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi