Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / BALTA
  • ZILA
  • MELNA / SARKANA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola entuziastu komanda radīja šos futbola apavus prasīgiem spēlētājiem, kuri spēlē uz cietas dabīgas zemes vai mākslīga seguma laukumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Izmantotie materiāli un procesi nodrošina apavu izcilu nodilumizturību.

Saķere

Dabīgās gumijas zole ar stabilizētām radzēm.

Amortizācija

EVA putu materiāls visā apavu garumā.

Griezuma komforts

Mīksta virsa, auduma odere, īpaši veidota iekšzole.

Griezums

Lielā mēlīte ir piestiprināta pie pamatnes, spēles laikā paliek vietā/nevērpjas

Elastīgums

Daudzvirzienu elastība, pateicoties tehnoloģijai Flex-H.

Bumbas pieskāriens

Optimālā saskares zona: auklojuma līnija ir asimetriska (nobīdīta par 10°).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir optimālā saskares zona?

Mēs palielinājām galveno virsmas laukumu, kas nonāk saskarē ar bumbu, izvietojot auklojumu asimetriskā līnijā. Auklu izvietojuma ass tika pārvietota par 10° virzienā uz apavu ārpusi, lai palielinātu saskares virsmu bumbas kontrolēšanai, piespēļu veikšanai un spērieniem. Vairs nekas jūs nekavē parādīt savu labāko sniegumu. Atvadieties no neveikla dribla, kļūdainām piespēlēm un spērieniem, kas neraida bumbu vajadzīgajā virzienā. Jūsu treneris un komandas biedri būs sajūsmā.

Drošas rūpes: futbola apavi, kur jūsu pēdas ir pirmajā vietā: vai tādi vispār pastāv?

Mēs izstrādājām šos futbola apavus kopā ar ortopēdu, kas specializējas sportā un profesionālajā futbolā. Kopā mēs izstrādājām un pārbaudījām dažādās tehnoloģijas un koncepcijas, kas izmantotas šajos futbola apavos. Piemēram, veidojot ārzoli, radžu skaits, to noapaļotā forma un to novietojums uz apaviem tika īpaši pētīts un projektēts, lai nodrošinātu ideālu saķeres un komforta apvienojumu.

Vai vēlaties uzzināt, kā ir valkāt futbola apavus Viralto I? Aplūkosim tos tuvāk.

Šie futbola apavi ir radīti ar vienu mērķi: piedāvāt jums visērtākos futbola apavus par šo cenu!

Mīksta PU virsa purngalā, sietveida oderējums papēža daļā, īpaši veidota iekšzole un plata mēlīte, kuras apakšdaļa ir piestiprināta, un kura nesavērpjas un fiksē kāju spēles laikā. Izteikta kontūra un pacelta papēža daļas aizmugure balsta kāju un nodrošina apavu fiksāciju.

Kas ir Viralto?

Viralto ir mūsu jaunā produktu līnija. Mēs izveidojām 4 jaunus šo futbola apavu modeļus, kuri visi nodrošina izcilu komfortu un fleksibilitāti. Divi modeļi ir izgatavoti no ādas, bet pārējie divi izgatavoti no sintētiskiem materiāliem. Katram modelim ir savas priekšrocības atkarībā ko valkātāja vēlmēm un budžeta. Šie modeļi ir pieejami ar FG, MG, SG vai TF (dabiskajam segumam paredzētām) zolēm. Tā kā vairs nekādu attaisnojumu futbola laukumā par bumbas zaudēšanu un neizdošanos!

Lieta, paredzēta mākslīgajam zālienam, mākslīga, ieskrūvējama: futbola apavu zoļu veidu pārskats

Viralto I ir pieejami ar 4 variantu zolēm. Katra zole atbilst laukuma veidam: - TF (dabīgs vai stabilizēts segums): gumijas zole laukumiem ar cietu sintētisko vai plākšņu segumu. - FG (cieta zeme): slavenās “lietās” TPU radzes garai dabīgajai vai mākslīgajai zālei- MG/AG: (mākslīgs): speciāli mākslīgajiem laukumiem izstrādāta zole.

- SG (mīksta zeme): mīkstiem vai dubļainiem laukumiem; hibrīda zole ar sešām ieskrūvējamām radzēm.

Kā kopt futbola apavus Viralto I

Vai jums ir ieradums pēc treniņa atstāt dubļainos apavus somā un pēc tam izņemt tos tieši pirms nākamās spēles? Tas ir jāpārtrauc.

Lai apavi kalpotu labi, jums ir jāvelta tiem savs laiks.

Aksesuāri, kas ir nepieciešami, lai paildzinātu apavu kalpošanas laiku:

- birste ar diviem pielietojuma veidiem

- kopšanas komplekts

- maisiņi pret nepatīkamu aromātu

- uzglabāšanas un pārnēsāšanas soma.

Varat tos atrast mūsu vietnē!

Personalizēšana

Katrs spēlētājs ir unikāls, tādēļ piedāvājam apavus personalizēt vietējā Decathlon veikala darbnīcā (vārds, uzvārds, numurs utt.).

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes izņemiet futbola apavus no to somas. Notīriet tos un uzglabājiet sausā un vēdinātā vietā. Koka apavu ieliktņi var paildzināt apavu mūžu.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgāt veļas mazgājamā mašīnā, neskalot zem ūdens strūklas vai dušā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola apavi Viralto I tika izstrādāti un testēti sadarbībā ar kaislīgiem un prasīgiem futbolistiem. Turklāt izstrādes procesā, lai apkopotu iespējami daudz atsauksmju, mēs veicām daudzus produktu testus, iesaistot futbolistus. Šie testētāji tika izvēlēti viņu augsto standartu un augsta līmeņa spēles dēļ.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs izstrādājām futbola apavus Viralto I arī kopā ar ortopēdu, kas specializējas sportā un profesionālajā futbolā.