Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA / TIRKĪZA
  • MELNA / PELĒKA / PURPURA
  • ORANŽA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola entuziastu komanda radīja šos futbola apavus prasīgiem spēlētājiem, kuri spēlē uz cietas dabīgas zemes vai īsu mākslīgu velēnu laukumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

168 XP* kalpošanas ilgums starp vislabāk novērtētajiem futbola apaviem.

Saķere

Zole ražota no dabiskā kaučuka ar AstroTurf stila radzēm, kas uzlabo atbalstu.

Amortizācija

Augstas veiktspējas EVA Kaleidoscope® putas visā apavu garumā.

Griezuma komforts

3D AirMesh augšdaļa, mākslīgas zamšādas odere, iekšzole ar Poron® amortizāciju.

Griezums

Manšete no ideāli pieguļošas trikotāžas un auklu aizdare.

Elastīgums

Daudzvirzienu elastība, pateicoties tehnoloģijai Flex-H.

Bumbas pieskāriens

Tehnoloģija 3D Air Mesh nodrošina ideālu bumbas izjūtu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

*Kipsta ieviesa XP — parakstu, kas ir prasīgs un iesaistošs

Kipsta dara visu iespējamo. Mēs cenšamies panākt ilgāko iespējamo kalpošanas laiku (XP) ar vismazāko ietekmi (CO2).

1 XP (saīsinājums no eXPerience — pieredze) ir ekvivalents 1 lietošanas reizei (treniņu sesijai vai spēlei).

Regulārs futbolists spēlēs aptuveni 108 reizes sezonā — tas ir līdzvērtīgi 2 treniņu sesijām un 1 spēlei katru nedēļu.

Mēs arī darām visu, lai samazinātu mūsu futbola apavu oglekļa emisijas.

Tas nozīmē maksimālu baudījumu ar minimālu ietekmi.

Tehnoloģija Kipsta 3D Air Mesh labākam rezultātam

Tā kā lielisku piespēļu pamatā ir laba sajūta futbola apavos, mēs izveidojām tehnoloģiju Kipsta 3D Air Mesh. Tā nodrošina lielāku komfortu, labāku bumbas izjūtu, lielāku izturību laika gaitā un padara apavus gaisu caurlaidīgākus. Futbola apavu Viralto III priekšdaļa, kas visvairāk saskaras ar bumbu, ir izgatavota, izmantojot šo tehnoloģiju, nodrošinot izcilu bumbas izjūtu.

Kas ir tehnoloģija un sistēma Flex-H?

Lai nodrošinātu optimālu elastīgumu straujiem pagriezieniem un atspērieniem, ātrai skriešanai un piespēlēm starp līnijām, mēs izmantojam abas tālāk norādītās tehnoloģijas. Tehnoloģija Flex-H, kas izmantota ārzoles priekšpusē, ļauj zolei saliekties horizontāla “H” formā.

Amortizācijas nozīme futbola apavos spēlei uz dabīgā seguma: augstas veiktspējas EVA Kalensole® putas

Tā kā velēnu (stabilizētie) futbola apavi ir paredzēti spēlēšanai cietos laukumos, tajos ir izmantots polsterējums, kas absorbē triecienus. Viralto III gadījumā izvēlējāmies tikai pašu labāko. Tādēļ izmantojam ekskluzīvas, augstas veiktspējas EVA Kaleidoscope® putas.

Priekšrocības: par 35% lielāks polsterējums; par 25% enerģijas atgūšana; palielināta izturība laika gaitā; lielāka stabilitāte temperatūras izmaiņu ietekmē.

Drošas rūpes: futbola apavi, kur jūsu pēdas ir pirmajā vietā: vai tādi vispār pastāv?

Mēs izstrādājām šos futbola apavus ar ortopēdu, kas specializējas sportā un profesionālajā futbolā. Kopā mēs izstrādājām un pārbaudījām dažādās tehnoloģijas un koncepcijas, kas izmantotas šajos futbola apavos. Piemēram, veidojot ārzoli, radžu skaits, to noapaļotā forma un to novietojums uz apaviem tika īpaši pētīts un projektēts, lai nodrošinātu ideālu saķeres un komforta apvienojumu.

“Optimāla sitienu zona”: kam tā ir paredzēta?

Mēs palielinājām galveno virsmas laukumu, kas nonāk saskarē ar bumbu, izvietojot auklojumu asimetriskā līnijā. Auklu izvietojuma ass tika pārvietota par 10° virzienā uz apavu ārpusi, lai palielinātu saskares virsmu bumbas kontrolēšanai, piespēļu veikšanai un spērieniem. Vairs nekas jūs nekavē parādīt savu labāko sniegumu. Atvadieties no neveikla dribla, kļūdainām piespēlēm un spērieniem, kas neraida bumbu vajadzīgajā virzienā. Jūsu treneris un komandas biedri būs sajūsmā.

Vai vēlaties uzzināt, kā ir valkāt futbola apavus Viralto III? Aplūkosim tos tuvāk.

Šie futbola apavi ir radīti ar vienu vienīgu mērķi: izveidot vienus no visērtākajiem un tehniskākajiem futbola apaviem, kas pieejami pārdošanā.

3D Air Mesh augša pēdas priekšdaļā, putu materiāls un zamšādas imitācijas odere papēža daļā, īpaši veidota iekšzole ar Poron® amortizāciju un pretberzes pārklājums. Kā arī elastīga manšete no ideāli pieguļošas trikotāžas, kas cieši ieskauj kāju spēles laikā.

Kas ir Viralto?

Viralto ir mūsu jaunā produktu līnija. Mēs izveidojām 4 jaunus šo futbola apavu modeļus, kuri visi nodrošina izcilu komfortu un fleksibilitāti. Divi modeļi ir izgatavoti no ādas, bet pārējie divi izgatavoti no sintētiskiem materiāliem. Katram modelim ir savas priekšrocības atkarībā ko valkātāja vēlmēm un budžeta. Šie modeļi ir pieejami ar FG, MG, SG vai TF (dabiskajam segumam paredzētām) zolēm. Tā kā vairs nekādu attaisnojumu futbola laukumā par bumbas zaudēšanu un neizdošanos!

Kā kopt futbola apavus Viralto III

Vai jums ir ieradums pēc treniņa atstāt dubļainos apavus somā un pēc tam izņemt tos tieši pirms nākamās spēles? Tas ir jāpārtrauc.

Lai apavi kalpotu labi, jums ir jāvelta tiem savs laiks.

Aksesuāri, kas ir nepieciešami, lai paildzinātu apavu kalpošanas laiku:

- birste ar diviem pielietojuma veidiem

- kopšanas komplekts

- maisiņi pret nepatīkamu aromātu

- uzglabāšanas un pārnēsāšanas soma.

Varat tos atrast mūsu vietnē!

Lieta, paredzēta mākslīgajam zālienam, mākslīga, ieskrūvējama: futbola apavu zoļu veidu pārskats

Viralto ir pieejami 4 dažādi zoles varianti: Katra zole atbilst laukuma veidam: - TF (dabīgs vai stabilizēts segums): gumijas zole laukumiem ar cietu mākslīgu vai plākšņu segumu. - FG (cieta zeme): slavenās “lietās” TPU radzes garai dabīgajai vai arī sintētiskajai zālei- MG/AG: (mākslīgs): speciāli mākslīgiem laukumiem izstrādāta zole.

- SG (mīksta zeme): mīkstiem vai dubļainiem laukumiem; hibrīda zole ar sešām ieskrūvējamām radzēm.

Daži vārdi no mūsu futbola komandas

Mūsu produktu izpētes un izstrādes grupa ir bāzēta Francijas ziemeļos un tajā ir produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kā arī produktu sertifikācijas (testēšanas) grupa. Visi šīs grupas dalībnieki ir kaislīgi futbola cienītāji un ir apņēmušies darīt visu, lai nodrošinātu vislabākos futbola apavus, kas spēj apmierināt visas vajadzības. Šodien ar lepnumu varam piedāvāt mūsu futbola apavus Viralto III, kuros apvienots komforts, tehniskums un veiktspēja.

Personalizēšana

Katrs spēlētājs ir unikāls, tādēļ piedāvājam apavus personalizēt vietējā Decathlon veikala darbnīcā (vārds, uzvārds, numurs utt.).

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Pēc katras lietošanas reizes izņemiet futbola apavus no to somas. Notīriet tos un uzglabājiet sausā un vēdinātā vietā. Koka apavu ieliktņi var paildzināt apavu mūžu.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgāt veļas mazgājamā mašīnā, neskalot zem ūdens strūklas vai dušā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola apavi tiek izstrādāti, testēti un apstiprināti sadarbībā ar profesionāliem futbolistiem un amatieriem, lai nodrošinātu mūsu izstrādājumu augstu kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs izstrādājām futbola apavus Viralto III arī kopā ar ortopēdu, kas specializējas sportā un profesionālajā futbolā.